Световни Java звезди споделят безплатно знания онлайн

Себастиен Блан – директор Developer Experience в Red Hat – e сред лекторите на jOnConf
(снимка: jOnConf)

Ново издание на безплатната онлайн конференция jOnConf с участието на топ лектори от цял свят ще се състои в четвъртък, 24 юни, съобщиха организаторите от компанията за софтуерни разработки Dreamix и Българската Java User груп.

След успешното пилотно издание през миналата година инициаторите на jOnConf отново са подготвили вълнуващо и полезно събитие за всички Java ентусиасти. Конференцията ще се проведе от 10 ч. на 24 юни, с безплатна регистрация.

В списъка с лектори личат имената на Себастиен Блан – директор Developer Experience в Red Hat, Никола Френкел от Hazelcast, Геррит Грунвалд – главен директор в Azul, Йохан Вос – автор на Quantum Computing for Developers и Ивар Гримщад – Jakarta EE Developer Advocate.

След повече от година социално дистанциране провеждането на онлайн събития е отлична „възможност за свързване на зажаднелите за нови знания и умения хора”, сподели Андрей Анастасов, маркетинг мениджър на Dreamix.

Конференцията ще помогне и за сверяване на кариерните часовници на участниците, казват от компанията, която развива личности и професионалисти в среда с приятелска и отворена култура.

Топ лекторите – Java шампиони, доказани специалисти от компании във Forbes 500, CEO, CTO и CIO – ще информират аудиторията на jOnConf за най-новите тенденции в Java и ще споделят съвети и трикове, най-добри практики и много прозрения в ежедневната си работа. „Споделянето на знания и израстването заедно като професионалисти са сред нашите основни приоритети”, подчерта Анастасов.

Коментари по темата: „Световни Java звезди споделят безплатно знания онлайн”

добавете коментар...

  1. ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ НИКОЛОВ

    Ще замени ли Котлин java?

Коментар