Феновете на U2 печелят 4 билета за концерта на групата в Лондон от 4fun.bg

Всички почитатели на легендарната ирландска банда U2 могат да спечелят билет за концерта от турнето „360°” в Лондон като участват в играта на 4fun и радиото Z-Rock. За да отидат на концерта на любимата си група в световната столица на рока, феновете трябва само да отговорят на въпроса „Колко от албумите на U2 можеш да свалиш абсолютно легално от най-големия музикален портал в България 4fun.bg?

Отговорилите правилно с SMS на номер 2250 и първа дума “игра” ще участват в томболи за двата билета, които ще се теглят сътветно на 28 юли и 4 август на живо в ефира на рок радиото. Стойността на един SMS е 60 ст. С ДДС, а БТК покрива и разходите за самолетни билети на печелившите.

Един от клиентите на БТК ADSL вече пробва късмета си и спечели билети за двама за концерта на 15 август, като участва в онлайн играта на портала 4fun.bg. Това е Благой Калапсъзов от Петрич, който заедно със сина си ще има възможността да види Боно, Адам, Лари и Ди Едж на живо в Лондон.

Александър Калапсъзов е дал правилни отговори на играта за U2 в портала 4fun.bg и e изтеглен в томбола от всички участници. Сега двамата с неговия баща ще се включат в 360° градусовото световно турне на ирландската рок банда. Освен двата билета за концерта, БТК осигурява на двамата късметлии самолетни билети и нощувки в столицата на острова.

4fun.bg e най-големият портал за за музика и игри в България. В него потребителите на БТК ADSL могат да свалят безплатно и абсолютно легално над 100 000 песни от каталога на най-голямата световна продуцентска компания Universal Music. Музикалният каталог е разделен на 9 жанра и предлага богато многообразие от най-хитови имена и класически изпълнители. Клиентите на надеждния интернет БТК ADSL могат да свалят музиката от един жанр по техен избор безплатно и да получат достъп до целия каталог само срещу 4 лева на месец.

Освен музика, в 4fun.bg всички посетители могат да получат и много полезна и забавна информация за любимите си артисти. Много игри, томболи и други големи награди очакват всички музикални фенове и занапред на адрес www.4fun.bg.

Коментар