R&M разширява производството на оптични кабели у нас

„R&M България Производство“ е незасегната от пандемията и дори разширява производството
(снимка: R&M България)

Специфични оптични кабели с висока сложност за клиенти от цял свят ще произвежда у нас „R&M България Производство“. Компанията отвори нова производствена линия в базата си в София, на която вече работят 18 оператора на две смени.

„R&M България Производство“ остава незасегната от пандемията и дори разширява своето производство. Понастоящем тя набира персонал, като в момента са обявени 20 свободни позиции, съобщиха от компанията.

„За новата линия търсим оператори производство, които се ангажираме да обучим и развием като специалисти в нашата сфера“, каза Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на компанията.

Търсят се също специалисти за някои ИТ и инженерни позиции, които са с глобални функции. Компанията открива и стажантски места като част от политиката си за обучение и развитие на млади таланти.

“Броят на персонала ни в София расте, тъй като расте обемът на клиентските поръчки… Назначаваме още машинни оператори, складови работници, както и SAP експерти“, допълни Стоянова.

R&M (Reichle & De-Massari AG) е структура от компании, базирана във Ветцикон, Швейцария, която произвежда продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни за световния пазар. От 20 години търговската организация R&M България предлага продуктите на R&M на пазара у нас и в момента оперира в 12 държави от Югоизточна Европа.

Коментар