Neon 750 RGB – премиум слушалки за геймъри

Новите слушалки на Genesis имат впечатляващо RGB осветление с Prismo ефект
(снимка: Genesis)

Топ модел слушалки от серията Neon обяви полският бранд за гейминг периферия Genesis. Те са изработени от първокласни материали, които осигуряват висок комфорт при използване и издръжливост.

Neon 750 RGB разполагат с широколентови висококачествени 50-милиметрови говорители и впечатляващо RGB осветление с Prismo ефект. Всепосочният подвижен микрофон елиминира шумовете от обкръжението като осигурява силен звук, допълнително подобрен от остър бас.

Слушалките са оборудвани с дистанционно управление, поставено на кабела, за пълен контрол над звука. То може да се използва за настройки на осветлението, промяна на силата на звука, изключване на микрофона и на цялата подсветка.

Благодарение на елегантната оплетка, кабелите са еластични и в същото време устойчиви на механични повреди. Включеният в комплекта кейс позволява удобното транспортиране на Neon 750.

Neon 750 RGB са снабдени с дистанционно управление, поставено на кабела
(снимка: Genesis)

Моделът е снабден с 4-полюсен конектор, който може да бъде разделен на два 3-пинови с помощта на включения адаптер, който се захранва през USB кабел. Пълната дължина на текстилно оплетения шнур с адаптера е 2,5 метра.

Новите слушалки на Genesis ще се разпространяват в България от партньорската мрежа на официалния дистрибутор на марката – PolyComp. Очакваната крайна цена е около 90 лв. с ДДС.

Коментар