Инфлуенсърка загина, докато се снима над водопад

32-годишната София Чуенг, висяща от ръба на скала
(снимка: Sophia Cheung / Instagram)

Хонконгска Instagram знаменитост падна и намери смъртта си, след като се подхлъзна, докато си прави селфи над водопад. Трагедията повдига още по-остро въпроса за цената на славата в социалните мрежи.

32-годишната София Чеунг и трима нейни приятели отишли на разходка до парка Ха Пак Лай около 11 часа сутринта в събота. Инфлуенсърката решила да си направи серия селфита на ръба на водопад в парка „Ананасова планина” – популярно сред местните хора място, където планинарите обичат да посрещат изгрева.

Не щеш ли жената загубила равновесие и полетяла надолу в басейна под водопада, разказва за инцидента New York Post. Височината е малко над 5 метра, което се оказало достатъчно София да намери смъртта си.

Ужасените приятели на Чеунг незабавно се обадили на медиците от спешна помощ, които бързо пристигнали и закарали жената в болницата. Там обаче тя била обявена за мъртва още с пристигането.

София Чеунг спечели последователи в Instagram със снимки по краищата на скалите
(снимка: Sophia Cheung / Instagram)

Безстрашната девойка често публикувала снимки, на които позира по ръбовете на стръмни скали, в профила си в Instagram. Там тя постоянно доказвала слогана „Животът трябва да бъде забавен, а не скучен”.

Последната снимка на Чеунг в Instagram е от 9 юли и я изобразява на плажа, държейки буги-дъска. Надписът гласи: „Идват по-добри дни. Те се наричат: събота и неделя”.

Снимката е засипана с коментари в израз на съболезнования. Безброй опечалени фенове споделят, че не могат да повярват какво се е случило с любимата им София през въпросните „по-добри дни”.

Коментари по темата: „Инфлуенсърка загина, докато се снима над водопад”

добавете коментар...

  1. Яе

    Тва заслужават всички който са си изгубили ума по тея социални мрежи!!!!

  2. Стоян

    Когато предизвикваш природните сили винаги ще загубиш. Не когато те е най-страх или мислиш, че е най-опасно, а когато е решено да стане. Човекът е временно на Земята, за да поддържа живота и равновесието. Не го ли прави си заминава и идват следващите.

Коментар