Нови офис машини Xerox принтират от USB флаш

Xerox пусна на българския пазар две нови мултифункционални устройства с усъвършенствани функции. Черно-белите WorkCentre 3210 и WorkCentre 3220 са насочени към фирми от всякакъв мащаб.

Новите машини съчетават принтиране, копиране, цветно сканиране и изпращане на факс в едно компактно устройство. Скоростта на печат е съответно до 24 и до 30 страници в минута, с качество на изображението 1200х1200 dpi. Капацитетът за зареждане с хартия е до 500 листа.

WorkCentre 3210 и WorkCentre 3220 директно сканират и принтират от USB преносима памет. За разлика от отделните принтер, копир, скенер и факс, мултифункционалните устройства се зареждат с един комплект консумативи, без необходимост да се поддържат няколко отделни устройства.

Потребителите могат да ползват устройства посредством USB или през стандартна мрежа. В машините е вграден 360 MHz процесор и 128 MB памет.

WorkCentre 3220 разполага с Adobe PostScript3 и полезни функции като „факс към email” и автоматичен двустранен печат, които спомагат за намаляване на разходите за хартия.

И двете устройства са сертифицирани от Energy Star и участват в програмата Green World Alliance на Xerox, която стимулира потребителите да рециклират или изхвърлят отпадъците по начин, който ограничава до минимум влиянието върху околната среда.

WorkCentre 3210 и WorkCentre 3220 са налични в партньорската мрежа на Xerox.

Коментар