D-Link разшири доживотната гаранция

Мрежовата компания D-Link увеличи броя на продуктите си с ограничена доживотна гаранция (Limited Lifetime Warranty), предназначени за бизнеса. Новите предложения на компанията са в сила от началото на юли за целия европейски пазар.

Потребителите ще могат да разчитат на гаранция и след евентуалното спиране на продажбите на съответния продукт в региона – максимум пет години след датата на изтегляне на продукта.

Оторизираните дистрибутори и дилъри на марката в България вече предлагат на своите потребители бизнес продукти с ограничена доживотна гаранция, съобщиха от представителството на D-Link.

Ограничената доживотна гаранция покрива пълната продуктова гамa Smart комутатори (включително и вградените в тях вентилатори и захранване), управляемите комутатори (включващи модулите за тях, вентилатори и захранване), корпоративните безжични продукти, както и устройствата за сигурност – защитни стени.

Продуктовата гама на D-Link за дома и малкия офис, включваща безжични рутери  и адаптери с вградена IEEE 802.11n технология, IP камери за видеонаблюдение и устройства за съхранение на данни, продължават да се ползват от стандартната двугодишна гаранция на компанията.

Коментар