Футболна легенда ще тества с удар нов смартфон на Nokia

Телефонът на Nokia е вододоустойчив до 1,5 м дълбочина за 1 час
(снимка: HMD Global)

Един от най-мощните удари с бутонки ще влезе в буквален сблъсък с чисто нов модел телефон Nokia, а победителят от тази силова среща на терена може да бъде само един…

Новият свръхустойчив телефон с финландския бранд ще бъде представен официално на 27 юли, съобщиха от HMD Global. На този ден футболни звезди ще влязат в буквален сблъсък с устройството, създадено да издържа на всякакви изпитания.

Футболната легенда ще се присъедини към фрийстайл шампионката Лиса Зимуче, за да подложат заедно на поредица от сурови изпитания смартфона, който дава заявка за издръжливост отвъд границите на възможното, казват от компанията.

Новият свръхустойчив телефон на Nokia ще бъде подложен на най-мощния удар с бутонка
(снимка: HMD Global)

„Най-новият ни телефон е по-устойчив от това, което досега се приемаше за постижимо на пазара. Създаден е да издържи буквално всякакви изпитания, на които би го подложил животът. И сега е на път да изиграе възможно най-тежкия си мач”, заяви Стивън Тейлър, главен маркетинг директор на HMD Global.

„След броени дни ще демонстрираме на практика възможностите на най-новия си модел с помощта на талантливата шампионка по фрийстайл футбол Лиса Зимуче и една истинска футболна сензация”, допълни Тейлър.

Мениджърът не разкри името на знаменития футболист, но фенове на играта, които видяха снимката, разпространена от компанията, довериха, че това е Роберто Карлош – бразилската звезда на Реал Мадрид от близкото минало. Дали е той, ще стане ясно идния вторник.

Шампионката по фрийстайл футбол Лиса Зимуче ще участва в изпитанията на новия Nokia телефон
(снимка: HMD Global)

Проектиран по военния стандарт MIL-STD-810H, новият Nokia смартфон издържа на изпускане от 1,8 м височина. Той е IP68-прахоустойчив и вододоустойчив до 1,5 м дълбочина за 1 час. Може да се използва при екстремно високи и ниски температури, както и с мокри ръце и ръкавици.

Коментар