AOC обединява геймърските монитори и аксесоари

AOC се издига от производител на геймърски хардуер до създател на гейминг вселена
(снимка: AGON by AOC)

Специалистът в дисплеите AOC обяви новата си обединяваща марка „AGON by AOC”. Тя ще консолидира съществуващите геймърски монитори и линиите от аксесоари на компанията като разшири портфолиото за геймъри-любители, състезателни геймъри и амбициозни е-спорт играчи с нови модели.

„Геймърската индустрия и е-спорт секторът в частност принадлежат към най-бързо растящите технологични пазари и… са сред най-вълнуващите. AGON by AOC със сигурност ще вдигне нивото, когато става дума за гейминг екосистеми, и ще подобри играта на много повече геймъри по целия свят”, каза Щефан Зомер, ръководител на глобалния маркетинг в AOC.

Новият бранд AGON by AOC ще осигури на геймърите потапящо преживяване без значение от техните умения или жанра, който предпочитат, обещават от компанията.

Друга амбициозна цел е развитие на най-добрата екосистема за игри – от мишките до мониторите за MMORPG, състезателни игри, симулатори или FPS заглавия, насочени към любопитните авантюристи, опитни герои и професионални легенди.

С представянето на AGON by AOC, компанията се издига от производител на геймърски хардуер до създател на цяла гейминг вселена – представена от нарастващата екосистема за игри.

Коментар