Philips TAGH301BL и TAGH401BL – леки геймърски хедсети

Хедсетът Philips TAGH301BL се отличава с уникална конструкция на лентата за глава
(снимка: Philips Gaming)

Първата серия геймърски хедсети в портфолиото на Philips Gaming вече е на пазара. Лекият дизайн от тип „над ушите”, настройващата се лента на главата и меките наушници осигуряват оптимално пасване и дългосрочен комфорт с новите слушалки.

Philips TAGH301BL е хедсет с кабелна връзка, който се отличава с уникална конструкция на лентата за глава и осигурява персонализирано прилепяне към ушите. В допълнение към опцията за настройване на дължината на лентата, моделът предлага продължителен комфорт при носене, благодарение на меките вътрешни тъкани и приятните на усещане PU чашки.

С тегло от само 211 грама, хедсетът е изключително лек. За лесно и удобно използване включва 1,8-метров кабел с универсален 3,5 мм жак. Мултифункционалното дистанционно (с бутон за заглушаване на звука) и изчистеният микрофон посрещат нуждите на геймъри и професионалисти от продуктивност и комфорт по време на онлайн чатовете.

40-милиметровият говорител с неодимов магнит възпроизвежда аудио без изкривявания под формата на чист звук с плътен бас. Затвореният дизайн осигурява чудесна звукоизолация, за да бъде чут всеки детайл – това е задължително при игра в шумна среда, за да може играчът да се концентрира върху действието на екрана.

Philips TAGH401BL предлага едно по-високо ниво на геймърите. Професионалната звукова технология Dirac HD/3D осигурява драматично подобрение на качеството на с точно пространствено позициониране за естествено и прозрачно аудио преживяване. Тази функция е достъпна за притежателите на Windows PC, които могат да управляват 3D и HD технологията директно от вградените контроли след инсталацията. Прецизно балансираните говорители помагат в много игри и не позволяват изненада от опонентите.

Philips TAGH401BL използва професионалната звукова технология Dirac HD/3D
(снимка: Philips Gaming)

С тегло от едва 250 грама, хедсетът разполага с регулируема лента за главата за оптимално пасване и комфорт, благодарение на настройката на височината, меките подплати и чашките от PU мемори пяна. Дизайнът включва „дишаща” светлина на всяка от страните и позволява сгъване до компактна форма.

2,5-метровият кабел завършва с USB 2.0 конектор за просто свързване и високоскоростен обмен на данни и включва вградено дистанционно за настройка на нивото и заглушаване на микрофона. Чрез него потребителят може лесно да настройва съраунд звука между Stereo, 3D и HD.

Без повече странни движения за включване и изключване на микрофона по време на игра, геймърите ще са винаги готови да комуникират със съотборниците си. Предвидена е и удобна функция за регулиране на силата на звука.

Philips TAGH301BL и Philips TAGH401BL излизат на българския пазар този месец с препоръчителни крайни цени съответно 74,30 и 117,40 лв. с включен ДДС.

Коментар