Мистериозният таблет на Apple видян на живо

Слуховете за подготвяния от Apple интернет таблет текат с пълна сила в интернет. Най-новата информация, разпространена от различни източници, е, че устройството е било видяно и пипнато от известен анализатор, приближен до Apple, чието име обаче остава в тайна.

Твърди се, че таблетът очаква благословия от шефа на компанията – Стив Джобс. Ако такава бъде дадена, новият продукт ще излезе на пазара още през ноември тази година на цена в диапазона $699-$799.

Мистериозното устройство представлява вариант на медийния плейър iPod с възможности за връзка към Apple TV и използване като гейм конзола, според неназования очевидец на новата джаджа.

Скорошна публикация във Файненшъл таймс пък твърди, че Apple вече е сключил споразумения с издатели на книги. Това ще рече, че новото устройство се явява и четец на електронни книги.

Анализаторът, докоснал устройството, е бил поразен от високото качество на изображението. Според предварителните информации, дисплеят ще има диагонал 10 инча.

Несъмнено, пускането на подобно устройство на пазара през есента ще бъде сензация. Някои компании дори са преустановили временно разработката на конкурентни продукти, изчаквайки да видят какво ще извади от ръкава Apple.

по темата: „Мистериозният таблет на Apple видян на живо”

добавете коментар...

  1. any

    Ще извадят нещо тънко, закръглено, функционално, просто и красиво.

Коментар