EA обяви The Sims 3 World Adventures

Редууд Сити, Калифорния – Симовете се впускат в приключение из популярни дестинации по целия свят! Студиото EA Play Label на Electronic Arts обяви, че първото разширение на най-добре продаваната игра през юни 2009 г. The Sims 3 – The Sims™ 3 World Adventures е в процес на разработка и ще бъде по рафтовете на магазините за софтуер на 16 ноември 2009 г.

“Ние сме възхитени от глобалния успех на The Sims 3 през последните няколко месеца и предвиждаме да разширим геймплей преживяването с един от най-силните експанжън пакети на The Sims до момента” – коментира генералният мениджър за The Sims в ЕА Скот Евънс. “Играчите ще могат да впуснат своите симове в приключението на живота им и да проучват земите отвъд Сънсет Вали и Ривървю, да преследват смайващи нови житейски съдби на места по целия свят, вдъхновени от известни дестинации, както и да се потопят в геймплея с отворен край, където ще открият нови градове в Китай, Франция и Египет и да споделят нови истории.”

Играчите за пръв път могат да отведат своите симове на нови пътешествия из известни, вдъхновени от истински дестинации, места по целия свят и да търсят нови приключения. Не е ясно с какво ще се сблъскат симовете, докато изследват забележителностите на екзотичните градове. От овладяване на бойни изкуства в Шанг Симла, Китай, до откриването на богатата култура и забележителностите по време на романтично бягство до Шан ле Симс, Франция или изследването на древните гробници в Ал Симхара, Египет, играчите могат да отведат героите си на пътуване, което ще промени животите на техните симове. Те могат да приемат предизвикателства да търсят скрити съкровища, да учат нови умения и да преследват нови лични възможности, да се срещат с нови симове с уникални характери, да споделят своята култура, да откриват нови стилове по време на своето пътуване, и да споделят всичко с останалите потребители чрез лични фотографии, филми и истории. В допълнение играчите ще получат 1000 сим точки, които да използват онлайн в The Sims 3 Store*** за PC/MAC версиите на играта. Скоро ще бъдат разкрити подробности за специалното онлайн съдържание, което ще бъде достъпно от издаването на експанжън пакета.

The Sims 3 World Adventures ще бъде разработена и във версия за мобилни телефони, iPhone™ и iPod touch® в началото на 2010 г. от EA Mobile™. Тези версии ще имат персонализиран мобилен геймплей, който ще бъде представен в следващите месеци.

Разработената от The Sims Studio игра The Sims 3 World Adventures все още няма рейтинг от PEGI.

*Изисква наличието на The Sims 3 за PC/MAC.

**Изисква интернет връзка.

Коментар