АСБИС обяви ново партньорство – с Vertiv

Решенията на Vertiv са предназначени за използване в центрове за данни и крайни приложения
(снимка: Vertiv)

Дистрибуторът ASBISc Enterprises Plc обяви ново партньорство – с компанията Vertiv, глобален доставчик на критична цифрова инфраструктура и решения за приемственост. По силата на споразумението, АСБИС България ще има достъп до готовите продукти на Vertiv, партньорската програма на компанията (VPP) и до цялостното ѝ портфолио от ИТ услуги.

Портфолиото на Vertiv, което АСБИС ще предлага у нас, включва захранващи блокове Geist за rack монтаж (rPDU), непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) Liebert, охладителни системи за rack монтаж Liebert, специализиран софтуер и услуги за партньори и клиенти.

„Компаниите и индустриите от всякакъв мащаб активно увеличават инвестициите в центрове за данни и облачни услуги, а едновременно с това е налична необходимост от нови центрове за данни и това е огромна възможност да бъдем по-надеждни и ефективни на пазара”, коментира партньорството Митко Топалов, генерален мениджър на АСБИС България.

Високопроизводителните решения на Vertiv за захранване и ИТ инфраструктура са предназначени за използване в центрове за данни и крайни приложения. Българските потребители ще получат достъп до водещи в индустрията решения във времена, в които дигитализацията, 5G, IoT и други тенденции стимулират растежа на корпоративните центрове за данни.

„Заедно можем да предоставим най-съвременните технологии и решения за клиентите в различните вертикални сегменти на пазара, за да гарантираме, че нуждата от управление на данни е удовлетворена спрямо най-високите стандарти – от базови rack решения до решения в крайната точка”, заяви Анте Маршич, главен мениджър продажби във Vertiv за Централна и Източна Европа.

Коментар