Спецагенти във филм за Джеймс Бонд ползват Nokia телефони

Смартфонът Nokia XR20 може да се справи с екстремни климатични изпитания
(снимка: HMD Global)

Специалните агенти от новия филм за Джеймс Бонд ползват телефони Nokia, съобщиха от финландската компания HMD Global, подчертавайки, че устройствата с легендарния бранд удовлетворят нуждите на най-взискателните потребители.

Премиерата у нас на „Смъртта може да почака”, 25-ия филм за Джеймс Бонд, е на 1 октомври тази година. Сред устройствата със скандинавски дизайн, които се появяват в дългоочаквания блокбъстър, е дори култовата класика Nokia 3310.

„Телефоните Nokia могат да издържат проверката на времето, благодарение на емблематичния с качеството си дизайн, водещите в бранша ъпдейти на сигурността и актуализации на Android, което ги прави перфектни дори за тайните агенти от Mi6”, заявиха от HMD Global.

Такъв е и новият, свръхустойчив  и елегантен смартфон на марката, Nokia XR20, който може да се справи с екстремни климатични изпитания и да работи перфектно както под изгарящо до 55°C слънце, така и на ски писта при студ до –20°C.

Неуязвимият телефон оцелява и при изпускане от 1,8 м височина и престой до час под вода.

Nokia XR20 е не само физически издръжлив, но се предлага и с 3 години гаранция, 4-години ъпдейти на сигурността и 3 години ъпдейти на софтуера. В допълнение, батерията на смартфона издържа до 2 дни с едно зареждане, а през първата година след покупката потребителите имат право на еднократна безплатна подмяна на дисплея в случай на счупване.

Свръхиздръжливият Nokia XR20 е достъпен в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128GB на препоръчителна цена от 1099 лева. Освен него в България са налични и останалите модели от новото портфолио на HMD Global, които също могат да се ползват максимално дълго време – Nokia G10 и G20, както и Nokia X10 и X20.

Коментар