Acronis дари компютри на училището в с. Дамяница

Училището в с. Дамяница е една от най-старите образователни институции в Пиринския регион (снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis обяви дарение от 15 компютъра на основно училище „Св.Св. Кирил и Методий” в село Дамяница, област Благоевград.

Подаръкът е с образователна цел и от него ще се възползват повече от 120 ученици от училището, за да придобият знания и умения в областта на съвременните технологии, както и по-добра подготовка за постигане на успех във все по-свързания свят, споделиха от Acronis.

Основано през 1919 година, основно училище „Св.Св. Кирил и Методий” е една от най-старите образователни институции в Пиринския регион. Повече от 120 ученика – не само от с. Дамяница, но и от другите съседни села Ново Делчево и Левуново – в момента посещават училището, в което преподават 15 учители.

„Дарената техника ще се постараем да бъде ползвана максимално интензивно, чрез изграждане на компютърен кабинет за работа на деца с по-напреднали възможности. Декларирам, че дарението ще бъде управлявано по най-добрия начин!”, каза Павел Ерменков, директор на училището.

Всички дарени компютри са напълно оборудвани със слушалки и софтуер, за да се гарантира ефективност на обучението.

„Това дарение ще помогне на учениците от основно училище „Св.Св. Кирил и Методий” за получаване на устойчиво, всеобхватно образование и придобиване на компютърни умения, необходими за постигане на успех в съвременния свят”, каза Пламен Тошев, управител на Акронис България.

Коментари по темата: „Acronis дари компютри на училището в с. Дамяница”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А ти колко подари ?

  2. дар

    15 компютъра за 120 ученика!? Шегаджии!!!

Коментар