Game Jolt – приложение специално за инди гейминг

Game Jolt е място за популяризиране и организиране на любимите инди заглавия
(екранна снимка: Game Jolt)

Ако геймингът ви е хоби, вероятно вече сте запознати с инди (Indie) игрите. Въпреки че можете да търсите ново съдържание на много места, би било по-лесно, ако използвате приложение за тази цел.

Game Jolt е програма, създадена специално за инди геймъри и разработчици, на които осигурява място, където да популяризират и организират по удобен начин инди заглавията. Можете да използвате това приложение, за да откривате нови инди игри, да ги изтегляте на компютъра си, да управлявате геймърската си библиотеката и т.н.

След като стартирате програмата, трябва да предоставите валидни идентификационни данни, като влезете в акаунта си или се регистрирате за нов акаунт. Вместо да създавате потребителски акаунт по традиционния начин, може да се регистрирате чрез Facebook, Google+, Twitter и Twitch.

Game Jolt предоставя библиотека с игри от различни категории като „Екшън”, „Приключения”, „Аркади”, „Платформер” и „RPG”. Под основните категории може да намерите опции, които ви позволяват да сортирате съдържанието още по-точно – например по цена, операционна система, рейтинг и статус.

(екранна снимка: Game Jolt)

Може да следвате „Devlogs”, ако искате да бъдете в течение с най-новите игри, разработвани в момента. Функцията “Radio” пък осигурява фонова музика.

Като се имат предвид множеството функции на Game Jolt, може би това е идеалната платформа за инди гейминг.

Даунлоуд: Game Jolt

Коментар