Canyon Salt SW-78 – смартчасовник за меломани

Salt SW-78 е създаден за музикално изживяване, дори когато смартфонът е далеч
(снимка: Canyon)

Нов смартчасовник за любители на музиката пуска на пазара Canyon. Моделът Salt SW-78 е за хора, които често използват аудио плейър, но понякога искат да са далеч от своя смартфон.

Достатъчно е да синхронизирате часовника със смартфона посредством мобилното приложение Canyon Life, за да слушате любимите си песни или аудиокниги, без да носите със себе си телефона – той може да остане в къщи, а плейлистите, записани на него ще са достъпни, дори когато се разхождате в парка или спортувате. При това без да се налага да прехвърляте аудио файловете на часовника.

Новият Canyon Salt SW-78 възпроизвежда аудио файлове и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и други, когато те са активни на телефона. Моделът разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет (480MB свободни) за съхраняване на аудио файлове на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, като управлението е изведено на циферблата. Батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане.

Вграденият аудио плейър на Salt SW-78 възпроизвежда множество аудио формати
(снимка: Canyon)

Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив е и подходящ за плуване, оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировката в паметта на устройството. Salt SW-78 записва направените крачки и синхронизира данните с приложението Canyon Life. Известията от социалните мрежи и другите комуникатори се показват на часовника при синхронизация.

Salt SW-78 е достъпен на пазара в два цвята – черно и розово
(снимка: Canyon)

Salt SW-78 е съвместим с всички устройства с операционни системи iOS 12.0+ и Android 6.0+. Модулът Bluetooth 5.0 осигурява връзка на часовника със смартфона. Новият смартчасовник на Canyon се предлага в два цвята – черно и розово – на препоръчителна цена от 129 лв.

Коментар