Logitech MX Keys Mini – безжична минималистична клавиатура

MX Keys Mini предлага най-добрите функции на пълноразмерната MX Keys в мини вариант
(снимка: Logitech)

Нова безжична клавиатура на Logitech е проектирана да помогне на създателите на съдържание да трансформират начина си на работа. Минималистичнана MX Keys Mini е достъпна за Windows РС и Mac компютри.

MX Keys Mini предлага най-добрите функции на пълноразмерната клавиатура MX Keys, но в минималистичен безжичен вариант за всяко работно пространство – независимо дали това е голямо бюро или домашен офис.

Клавиатурата е снабдена с Perfect Stroke – най-добрата немеханична технология за писане на Logitech. Минималистичният форм-фактор води до изравняване на раменете и позволява позициониране на мишката по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане с ръка, което води до по-добра поза и подобрена ергономия.

Сферично вдлъбнатите клавиши подчиняват всяка буква, команда и бърза комбинация на върховете на пръстите, без да препълват пространството с допълнителни клавиши, от които потребителят няма нужда.

Повишената стабилност на клавишите намалява шума, докато същевременно оптимизира отзивчивостта, а тактилното насочване на ръката прави ориентирането на пръстите лесно за непрекъсната работа.

Сферично вдлъбнатите клавиши подчиняват всяка буква на върховете на пръстите
(снимка: Logitech)

Три нови функции, предназначени да оптимизират работното преживяване посредством софтуера Logitech Options, са налични в MX Keys Mini: клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш.

MX Keys Mini предлага бързо USB-C зареждане и се свързва с до три безжични устройства посредством Bluetooth Low Energy. Клавиатурата е съвместима с Windows, Chrome, Linux и Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth и Logi Bolt USB приемник. MX Keys Mini за Mac е оптимизирана за macOS, iOS и iPadOS.

Новият продукт на Logitech е наличен в три цвята – розово, бледо сиво и графитено – и се съчетава отлично с мишките от серията Master, като позволява на потребителите да изградят пълна MX конфигурация и да творят.

MX Keys Mini е за всяко работно пространство – независимо дали голямо бюро или домашен офис
(снимка: Logitech)

Някои от пластмасовите части на MX Keys Mini са произведени от рециклирана пластмаса (PCR) – 30% за графитената и 12% за бледосивата и розовата. Картонената опаковка е произведена с материали от FSC-сертифицирани гори.

Клавиатурите MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac са достъпни от днес на Logitech.com и от много глобални ритейли. Препоръчителната цена на модела е 219,99 лв. с ДДС. MX Keys Mini for Business ще бъде налична по-късно през октомври на някои ключови пазари.

Коментар