Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10

Winsta предлага едно от най-добрите потребителски преживявания в социалната мрежа
(екранна снимка: Winsta)

Instagram е една от най-завладяващите социални медии, тъй като позволява на своите потребители да споделят всичко от ежедневието си, най-красивите места в света и вълнуващи моменти. И всичко това може да стане още по-приятно за окото с помощта на множество лесни за използване филтри.

Независимо какъв телефон имате, Instagram ще работи еднакво добре. Що се отнася до използването на настолни компютри, можете да изберете уеб приложението, което обаче не предлага пълна функционалност.

Но в секцията „най-добри Instagram приложения” се намира Winsta – програма, създадена специално за устройства с Windows 10 и предлагаща едно от най-добрите потребителски преживявания в социалната мрежа.

Winsta може да се инсталира за секунди от Microsoft Store. След това ще трябва да се въведат потребителските данни за Instagram (или Facebook).

Приложението Winsta е създадено специално за устройства под управление на Windows 10
(екранна снимка: Winsta)

Графичният интерфейс е с тъмна тематика, но ако не ви харесва така, може да я промените от настройките. Главният прозорец на приложението се състои от страничен панел вляво и област за разглеждане отдясно. Основните менюта са: Home, Activities, Messages, Search и Explore.

Можете да добавяте истории, както и съдържание към профила си чрез два специални бутона в горната част на главния прозорец. Разделът „Home” е мястото, където се показва съдържанието на Instagram, а в раздел „Activities” се виждат известия за лайкове, коментари и други потребители.

Приложението позволява да редактирате данните на акаунта, както и да се възползвате от множество други опции в менюто „Settings”. Можете да въведете различни аспекти относно начина на преглеждане на истории, да блокирате потребители, да активирате двуфакторно удостоверяване и др.

Основният прозорец се състои от страничен панел вляво и област за разглеждане отдясно
(екранна снимка: Winsta)

Благодарение на своята комбинация от практичност и добър външен вид, Winsta се явява едно от най-добрите Instagram приложения, достъпни за Windows 10.

Даунлоуд: Winsta

Коментари по темата: „Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10”

добавете коментар...

  1. 112

    10 лв. за нещо което го има безплатно, ще има да чакат някой да се върже …

Коментар