Genesis Krypton 290 – лека и издръжлива геймърска мишка

Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – мишката тежи едва 99 грама
(снимка: Genesis)

Нова геймърска мишка от серията 200 пуска на пазара, вкл. у нас, полският бранд Genesis. Моделът Krypton 290 е оборудван с 6400 DPI сензор, вградена памет за съхраняване на настройки, както и суичове за безпроблемна работа дълго време. Визията се завършва от LED подсветка с PRISMO ефект, като моделът ще се предлага в бяла и черна версия.

Игралната мишка Genesis Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – тя тежи едва 99 грама, а свързването към компютър става посредством 1,8-метров оплетен кабел.

Колелцето и логото са осветени, в допълнение към светодиодите по основата
(снимка: Genesis)

Моделът има седем програмируеми бутона, които могат да бъдат конфигурирани с помощта на наличен от производителя софтуер. Той също така позволява запис на макроси, както и промяна на настройките на подсветката и запазване на тези опции във вградената памет.

Колелцето и логото на предния панел са осветени, в допълнение към светодиодите, минаващи по основата. Визията се допълва от метални елементи, а потребителите ще могат да избират между две цветови комбинации – бяла и черна.

Krypton 290 е оборудвана със сензор с чувствителност 6400 DPI
(снимка: Genesis)

Суичовете предлагат издръжливост до 10 милиона клика, а оптичният сензор е с чувствителност 6400 DPI. Той има шест нива на настройка с минимална стъпка от 200 точки на инч. Избраното в момента ниво се показва от DPI индикатора. Според производителя, сензорът може да проследява движението със скорост 66 инча в секунда и се справя с ускорение до 22 G.

Суичовете на Krypton 290 издържат 10 милиона клика
(снимка: Genesis)

Krypton 290 ще се предлага в България от ноември на цена от около 40 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Коментар