Huawei отваря електронен магазин за България

Huawei ще предложи още един канал за достъп до продуктите си в България
(снимка: CC0 Public Domain)

Феновете на китайския бранд Huawei у нас скоро ще получат достъп от едно място до цялото актуално за страната портфолио от продукти. Новият онлайн магазин huaweistore.bg ще заработи в края на октомври, съобщиха от компанията.

Онлайн магазинът идва като нов, по-специфичен канал, допълващ множеството точки за достъп до продуктите на Huawei у нас, поясни Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. В него ще се предлагат както всички продукти на марката, така и аксесоари за тях.

„Ние постоянно разширяваме портфолиото си от продукти от различни категории в България, сред които е и новата серия смартфони, която ще представим съвсем скоро”, допълни мениджърът.

За 21 октомври е насрочена премиера на нови продукти на Huawei, сред които е и смартфонът от серията nova. Официално huaweistore.bg ще заработи след премиерата, уточниха от фирмата.

Магазинът ще поддържа плащания с банкова карта, банков превод или плащане при доставка. България се нарежда сред първите страни, в които Huawei ще отвори онлайн магазин до края на 2021 г.

Коментари по темата: „Huawei отваря електронен магазин за България”

добавете коментар...

  1. :o)

    Сигурно Вивакомаджиите подскачат от радост за това 🙂

Коментар