Fourth придобива две приложения за работната сила

Пазарът на труда е предизвикателен, излизайки от пандемията Covid-19
(снимка: CC0 Public Domain)

Доставчикът на софтуер за управление на работната сила Fourth придобива две приложения, разработени от Snagajob, с които разширява портфолиото си, насочено към предприемачите в сферата на ресторантьорството, хотелиерския бизнес и търговията. Стойността на сделката, подкрепена от Marlin Equity Partners, не беше обявена.

Приложенията PeopleMatter и Hiring Manager допълват продуктовата гама на Fourth за цялостно управление на работната сила и бизнес операциите. В интеграция с Fourth, нишовите софтуери за  управление на кандидатури PeopleMatter и въвеждане в екипа на служители с почасово заплащане Hiring Manager позволяват на  компаниите от сферата на ресторантьорството, хотелиерския бизнес и търговията по-лесно да намират и назначават кадри на почасова работа.

Продуктовото потфолио на Forth включва софтуерни решения за привличане и назначаване на кандидати за работа, тяхното въвеждане в екипа, обучение, планиране на работния процес, отчитане на работното време и присъствие, управление на представянето, детайлно прогнозиране, анализ и изчисляване на работната заплата.

Като добавя важната функционалност за идентифициране на потенциални кандидати към своето цялостно решение, Fourth вече предлага допълнителни възможности на клиентите да оптимизират работата на своя персонал, да оперират на най-високо ниво и да наемат и задържат най-добрите таланти.

Приложенията PeopleMatter и Hiring Manager са създадени за работа с мобилни устройства, като основната им цел е да намаляват времето, което мениджърите отделят за наемане на нови служители, и в същото време да увеличават оперативната ефективност.

PeopleMatter и Hiring Manager опростяват максимално процеса по кандидатстване, което позволява на мениджърите да наемат директно от мобилното приложение, да имат достъп до кадри в реално време и да спазват всички регулаторни изисквания.

„Като се има предвид предизвикателният пазар на труда в момента, излизайки от пандемията от Covid-19, ние видяхме възможност да допълним цялостното си решение с тези продукти, които… улесняват ресторантите, търговците и хотелиерите да намират, обучават и наемат най-добрите кадри”, коментира сделката Клинтън Андерсън, главен изпълнителен директор на Fourth.

След придобиването, служителите на PeopleMatter и Hiring Manager ще се присъединят към екипа на Fourth, а за всички 3500 клиента с приблизително 60 000 обекта няма да има прекъсване на услугата при преминаването й към новата компания майка, подчертаха от Fourth.

Коментар