Scalefocus открива втори офис в Северна Македония

Scalefocus формира екип в Битоля, след като през 2019 г. отвори офис в Скопие
(снимка: Scalefocus)

Българската софтуерна компания Scalefocus разширява присъствието си в Северна Македония с отваряне на втори офис в страната – в Битоля. Екипът на фирмата там ще работи по проекти за международни клиенти.

Scalefocus навлезе в Северна Македония през 2019 г. с отварянето на офис в Скопие. Компанията формира местен лидерски екип, а разширяването на дейността доведе до отваряне на втори офис в Битоля.

„Разрастването на екипа в Северна Македония се случва естествено, в резултат на проявен интерес от местната ИТ общност, като част от модела за „работа отвсякъде”, който компанията въведе миналата година”, поясниха от Scalefocus.

Откриването на втори офис в Северна Македония е продиктувано и от стремежа на фирмата за развитие на регионалния потенциал. Младите ИТ експерти в региона получават възможност за професионален растеж и развитие чрез работа по значими проекти.

Scalefocus в една от бързоразвиващите се български технологични компании, насочена към външни пазари. Нейни клиенти са фирми от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, за които Scalefocus разработва специфични софтуерни решения.

Коментар