USB ръкавици топлят капризни госпожици

Ако все още имате някой и друг свободен USB порт на компютъра, помислете за собствения си комфорт в студените зимни дни. Изобретателни търговци предлагат пантофи и ръкавици, които отвеждат топлината от компютъра към премръзналите ви пръсти.

USB пантофите са покрити с мека кафява и бяла изкуствена кожа. Основата им се затопля посредством компактен, ултра гъвкав панел, вграден в подметката. Той може да се изважда, за да не се повреди при пране.

Пантофите са снабдени с USB кабел с дължина 107 см. Веднага щом го включите към съответния порт на компютъра, ще почувствате приятно затопляне на ходилата. Или машината ще изпуши!?!

Не забравяйте да изхлузите пантофите, когато се отдалечавате от компютъра, защото има опасност да го повлечете със себе си. Ако всичко казано дотук не ви е уплашило, посетете Gadgetshop, за да си изберете номер и цвят.

Известната с екстравагантните си модни аксесоари фирма Brando и тази есен не изневерява на репутацията си и предлага USB ръкавици за момичета. Изплетени от истинска вълна, те привличат с пастелните си цветови схеми. Ръкавиците са отворени в края на пръстите, за да не скриват лакираните нокти на суетните госпожици. Естетика и комфорт вървят ръка за ръка.

Във всяка ръкавица има вградена затопляща подплънка, която се нагрява до 10 градуса за пет минути. Топлината може да се регулира на две степени.

Brando предлага и версия за мъже.

Коментар