Топ 3 най-добри електрически четки за зъби

Електрическите четки за зъби като Oclean X Pro поддържат устната кухина в отлично състояние

Поддържането на зъбите и устната кухина в добро състояние изисква постоянни, ежедневни грижи и здравословен начин на живот.  Всеки иска да има белоснежни зъби и красива усмивка. Това е постижимо – с редовна профилактика при зъболекаря и системни грижи за личната хигиена. А електрическата четка за зъби вече е просто задължителна.

На пазара се предлага широко разнообразие от продукти за лична хигиена. Несъмнено електрическите четки за зъби са сред най-актуалните продукти. Те заменят класическата четка за зъби, той като са способни да отстранят по-ефикасно остатъците от храна и да осигурят желаната перфектна чистота на зъбите. Но коя от тях е най-ефективна като цена и качество? Ето едно сравнение на популярни модели, достъпни на пазара.

3. Oral-B Pro 750 Cross Action

  • честота на въртене: 8000 в минута
  • честота на пулсация: 20 000 в минута

Тази електрическа четка за зъби, част от линията Oral-B Professional Care, използва фирмена технология за 3D почистване, която се отличава с два типа активно движение на главата – възвратно-постъпателно на честота 333 Hz и ротационно на честота 147 Hz. В комплекта влиза глава с влакна, наклонени под ъгъл 16 градуса, благодарение на което те проникват там, където вертикалните влакна не могат.

Четката е затворена във водоустойчив калъф с гумирана дръжка, която е приятна на допир и не се изплъзва от ръката при използване. На всеки 30 секунди се чува таймер, който ви напомня да преминете към следващата зона с цел оптимално време за почистване. При прекомерен натиск върху зъбите пулсиращите движения се изключват, което елиминира увреждането на зъбния емайл. Вградената батерия издържа 40 минути почистване, което е равносилно на 10 дни употреба.

Плюсове:

  • надеждна конструкция;
  • отлична автономност;
  • калъф за съхранение в комплекта;
  • красив външен вид;
  • удобна гумирана дръжка;
  • усещане за чистота през целия ден;
  • два типа движения на главата.

Минуси:

  • зарежда се повече от денонощие.

2. Philips Sonicare 2 Series HX6232/20

  • честота на звукови колебания: 31 000 в минута

Тази електрическа четка за зъби работи на базата на звукова технология и се захранва от вградена батерия, която издържа до две седмици. Грижата за устната кухина е до 7 пъти по-ефективна от обикновената четка, благодарение на мощните вибрации с честота 517 Hz, които се предават върху овална дюза с полимерни влакна. Последните действат нежно върху зъбите, както и върху линията на венците.

При миене пастата за зъби се разбива на гъста пяна, която ефективно прониква във всички труднодостъпни места. Това гарантира висококачествено почистване на зъбите и междинните пространства, масаж на венците и предотвратява възпаление на меките тъкани. Главите Sonicare DiamondClean вършат добра работа за премахване на петна по зъбния емайл. На всеки 30 секунди Philips Sonicare 2 Series HX6232 / 20 подава сигнал за преместване в съседна зона.

Плюсове:

  • почиства добре дори извадените зъби, благодарение на малката и тясна почистваща повърхност;
  • после сигнал на всеки 30 секунди;
  • с употребата ѝ зъбите скоро стават по-гладки и по-бели;
  • има режим на привикване с по-малка сила на въздействие;
  • работи дълго с едно зареждане;
  • отличава се с красив червен корпус.

Минуси:

  • продължително зареждане;
  • скъпи глави.

1. Oclean X Pro

  • честота на звукови колебания: 42 000 в минута

Eлектрическата четка за зъби Oclean X Pro е страхотен продукт като цена и качество, подходящ за възрастни и деца над 12 години. Тази звукова четка извършва 42000 пулсации и 220 насочени движения в минута. Вътре в синия водоустойчив корпус има батерия с голям капацитет, която е достатъчна за 30 дни използване на четката, при условие, че зъбите се мият два пъти дневно по 2 минути. Вграденият таймер ви позволява да съблюдавате идеалното време за почистване и напомня за преместване в друга зона на всеки 30 секунди.

X Pro няколко режима на работа – избелване, масаж на венците, ежедневно почистване и нежна грижа. Сензорът за налягане предупреждава за прекомерно налягане на венците. Можете да синхронизирате четката с вашия смартфон чрез безжична технология Bluetooth. За по-голямо удобство на корпуса е монтиран екран, на който се виждат основните параметри и оставащото количество заряд. Комплектът включва и стенен монтаж. Oclean Xpro има сензорен екран с иновативен дизайн – той е 0,96-инчов, цветен, за лесна и интуитивна работа.

Плюсове:

  • до 120 минути работа с едно зареждане, което е равносилно на 30 дни;
  • бързо зареждане – до 100% за 2 часа;
  • информативен дисплей на корпуса;
  • закрепване за стена в комплекта;
  • синхронизация с телефон;
  • автоматично регулиране на честотата;
  • 4 режима на работа и 32 режима на мощността;
  • качествено почистване;
  • не травмира венците.

Минуси:

  • поради закръглената си форма, дръжката става хлъзгава по време на почистване.

В периода от 11 до 13 ноември тази електрическа четка за зъби може да се купи на най-ниската възможна цена тук: Oclean X Pro за $56,65 (вместо $69,99). Намалението е в рамките на кампанията Oclean Double 11 (както е известно 11 ноември е „Денят на самотните сърца” в Китай и се явява най-големият пик в търговията – по-голям от „Черния петък” и „Кибер понеделник” взети заедно). При поръчка от Германия, можете да се възползвате от допълнителна отстъпка с купон FAST5GO.

Нещо повече, поръчката на Xpro в периода 11-13 ноември може да донесе на купувачите късмет да спечелят ръчна, безжична вакуумна прахосмукачка Xiaomi G9 Vacuum. И не само това – ако сте сред първите 50 клиенти, направили поръчка за Xpro, можете да я спечелите безплатно.

Други Oclean продукти с намалени цени

Освен електрическата чета за зъби X Pro по време на кампанията 11.11 са достъпни за покупки на намалени цени в AliExpress и останалите продукти на Oclean:

Така например, Oclean Z1 – електрическата четка за зъби с уникална звукова технология, която разтваря ефективно остатъците от храна между зъбите, премахва петна и подобрява здравето на устната кухина и зъбите, се предлага на цена от $31,38 (вместо $59,99).

Друг вълнуващ продукт на компанията е Oclean Air 2 – първата в света електрическа четка за зъби с цветен сензорен екран, интуитивни настройки и управление с докосване, носител на наградата за дизайн Redot. Този иновативен продукт е достъпен за поръчки на цена от $29,99 (вместо $39,99) в периода 11-13 ноември.

Компанията Oclean, производителят на X Pro, е специализирана в грижата за устната кухина с професионални и интелигентни продукти – от звукови електрически четки за зъби до преносими орални иригатори като W1 и W10, в които залага технологични иновации и ноу-хау. Нейни разработка, например, са най-добрият в света безчетков маглев двигател, звуковата електрическа четка с цветен сензорен екран и стерилизаторът S1, които съчетават естетичен дизайн и иновативни функции.

Коментари по темата: „Топ 3 най-добри електрически четки за зъби”

добавете коментар...

  1. Йрйдий

    Те, каките и други места си търкат с тее чЬетки. До припадък

  2. Симо

    Тия четки изтъркват лесно емайла също и всякакви пломби падат и рушат зъбите лесно, миене само през ден или два с мека нормална четка е без проблем и вода за уста редовно…
    Моята грозновата зъбарка ми каза че тия четки са опасни и тази дето я купих я ползвам при ремонта на Доджа… идеална е за почистване…
    Тия четки ми напомнят за филма the dentist 1 и 2… Корбин Бенсън в ролята на зъболекарят и жена му кръшка с мускулестият чистач на басейна и зъбарят откача и става превъртял психопат и почва да ги трепе наред… No more candy?…и във втората част на филма с една дрелка разфасова една сладка дебеланка докато още е жива…накрая с една електрическа машина за забиване на пирони го направиха да изглежда като таралеж… уникален филм, жалко че не направиха трета част…но психопата зъбар се кефи на опера и пуска на “пациентите” си опера и райски газ преди да им разчекне устите, завързва ги и вади зъбите наред… всичките, отряза и езика на жена си,Линда Хофман понеже с езика си обслужвала чистача на басейна… уникален филм

  3. Симо

    Абе луди ли сте, аз рядко си мия зъбите но вода за уста редовно…

  4. Anonymous

    Взех си такава. С дисплей и блутут с телефона за връзка с апликация за настройки и статистика. Пробвах я на най – високата мощност за 10 секунди. Резултата – паднаха ми 2 пломби от новите, белите. Зъболекарката ми се спука от смях…Иначе мие страхотно. Зъболекарката вика, че тези четки ще ги направят безработни…

Коментар