Черен петък: Компютри на цени от 59 лв. обяви онлайн магазин

Обновените компютри са добра възможност за потребителите с по-ограничен бюджет
(снимка: Lenovo)

Много от търговците на ИТ техника у нас организират утре кампания „Черен петък” за разпродажби на намалени цени. Традицията е Black Friday да бъде в последния петък на ноември, но тази година засилената търговска активност започна седмица по-рано.

Така например, за петък, 19 ноември, електронният магазин Kozelat.com е подготвил специални Black Friday предложения за обновени компютри. Цените за различните модели започват от 59 лв., като повечето оферти са в диапазона до 600 лв., според информация от търговеца.

Топ предложението на ултра-ниска цена от 59 лв. е компютър Lenovo ThinkCentre A62 с процесор AMD Athlon 64 X2 5200B 2700MHz 1MB, оперативна памет 8192MB DDR2 и твърд диск 250 GB.

Атрактивна е и офертата за лаптоп Lenovo ThinkPad X250  с процесор Intel Core i5 5300U 2300MHz и 128GB SSD, който е обявен на цена от 359 лв.

Още по-евтино ще се продава обновен лаптоп Dell Latitude 3350 с процесор Intel Core i5 и 128 GB SSD – цената му е 309 лв.

Обновени лаптопи на достъпни цени, като Dell Latitude 3350, ще се предлагат този уикенд 
(снимка: Dell)

В допълнение, към всеки лаптоп или компютър Kozelat предлага възможност за придобиване на лиценз на Windows 10 на цена от само 39 лв., така че купувачите ще имат напълно функционална система с легален софтуер.

Макар и обновени, компютрите се предлагат с 12 месеца гаранция. Всяка покупка от онлайн магазина на стойност над 40 лв. пристига до адресата с безплатна доставка и 14 дни право на връщане, уточняват от онлайн магазина.

Черният петък в Kozelat започва в петък и ще продължи и през почивните дни. Офертите все още не са публикувани на сайта на онлайн магазина. Очаква се това да стане в ранните часове на 19 ноември.

Коментари по темата: „Черен петък: Компютри на цени от 59 лв. обяви онлайн магазин”

добавете коментар...

  1. Плачемисе

    Знаете ли колко училища имат в стаите за компютри на по 30 чина само по 10 компютъра и децата ни стоят по 2 -5 мин в допир с техниката вместо да работят усилено с нея. Ще ми се да можех да поръчам 10 монитора и 10 компютъра за около 500 лв. и да ги занеса в училището на децата си , но уви аз нямам такава финансова възможност.
    Направете го Вие където можете!!

    Дори само Word i Excel да работят на бавни обороти, и само линукс да е инсталиран (безплатно), децата ни в края на годината ще знаят всичко за клавиатурата, за мишката, как да включват, изключват програмите, как да рисуват, как да потърсят в гугъл правописа на дума, как да намерят определенията на някои непознати думи или да видят снимките на редки животни… Основните познания за по 120-150 лв. /компютър. За убиване сме че не се сещаме за такива възможности, но иначе им се пазаруват лични телефони за по 200+ лв.

  2. Ха

    Простоватият човек с лекота се разпорежда с чуждите вещи и плаща с чуждите пари.
    Ако компютъра беше негов щеше да е пуснал обява за продажба, но никога не би го дал безплатно за рециклиране. Като не е негов пише подобни коментари.

  3. Хм

    За тази сума сигурно искаш ryzen?

  4. Ха

    Не става за псевдо разбирачи, които нямат уменията да извлекът максимума от стар хардуер и да го използват адекватно дори в днес.

  5. :o)

    AMD КОТЛОН 64…върнахте ме в младостта и искренно ме разсмяхте 😀
    Тая оферта към някой музей ли е? МУХАХАХХА

  6. Бейб,64

    Аз съм балъка,/вж. предишния коментар /дай го.

  7. Българин

    Този компютър за 59 лева го има по разни обяви за 85 лева. Това освен за бавна работа на Word и Excel за друго не става.

  8. жорката

    зех се макбуг ейяр 13ка с и7 и 8гиги и 256 нжвми ссд, мид 2013 за 400лв. моля обясни на мен как тоз оферта по добар?

    Лошото, е че винаги ще се намери някой който не разбира и ще си каже щом е пуснат на черния петък сигурно е наистина на ОФЕРТА :\

  9. IT Lumpen

    Тази конфигурация по-добре да я дадат за скрап, ама ще им е по-скъпо да я рециклират, от колкото да я дадат на якой балък…

Коментар