Genesis Neon 600 и Neon 750 – бели слушалки с RGB ефекти

Слушалките Neon 600 White са бяла версия на вече популярен модел на Genesis
(снимка: Genesis)

Два обновени модела слушалки от серията Neon пуска на пазара полският бранд за гейминг периферия Genesis. Характерно за Neon 600 и Neon 750 е, че идват в бял цвят, като – подобно на своите предшественици – разполагат с ефектно RGB осветление.

Слушалките Genesis Neon 600 RGB White всъщност са бяла версия на популярния модел Neon 600 RGB. Специален механизъм плавно и автоматично се настройва към главата на потребителя, а подложките за уши от пяна са покрити с еко кожа. RGB подсветката позволява на потребителя да адаптира външния вид на комплекта към останалия хардуер, като избира измежду 9 налични цвята.

Новите слушалки разполагат с големи 50-милиметрови драйвери, а за комуникация е предвиден вграден универсален микрофон, разположен върху еластично рамо. Neon 600 RGB White използва традиционен мини жак и захранване през USB интерфейс. Кабелът с дължина 2,3 м се отличава с висока надеждност, благодарение на своя оплетен дизайн.

Водещият модел Neon 750 RGB в гамата слушалки на Genesis вече ще се предлага и в бял цвят
(снимка: Genesis)

Neon 750 RGB са водещият модел слушалки в гамата на Genesis, който също ще се предлага за потребителите вече и в бял цвят. Лентата за глава и наушниците, които могат да се регулират по хоризонталната ос, са покрити с висококачествена кожа. Кабелът има фина оплетка, която го предпазва от повреди и в същото време осигурява гъвкавост.

50-милиметровите широколентови говорители идват с RGB осветление с Prismo ефект и всепосочен подвижен микрофон. Този модел разполага и с дистанционно управление на звука и подсветката, разположено върху самия кабел на слушалките, за контрол на RGB системата и регулиране на силата на аудиото.

Слушалките Neon 750 имат 50-милиметрови широколентови говорители с RGB осветление
(снимка: Genesis)

За свързване към компютър отново е наличен 3,5-милиметров мини жак. Моделът е снабден с 4-полюсен конектор, който може да бъде разделен на два 3-пинови с помощта на включения адаптер, който се захранва през USB кабел.

Genesis Neon 600 RGB White ще се предлагат на пазара у нас на цена от около 70 лв., а моделът Neon 750 RGB White ще струва около 90 лв., уточниха от партньорите на производителя.

Коментар