Как би се отразил един Tesla смартфон на пазара?

Tesla смартфон може да повлия сериозно на пазара, смятат участници в анкета
(снимка: стопкадър Elon Musk Live / Youtube)

Потребителите са доста любопитни как би се отразила появата на смартфон с марката Tesla на глобалния пазар на телефони. Нова анкета в изданието, което ни е съименник – Tech News World, потърси нагласите на обществеността относно влиянието на подобно събитие. Засега гласовете са относително равномерно разпределени между петте възможни отговора на запитването.

„Да предположим, че телефон на Tesla може да грабне значителен пазарен дял от други производители на смартфони”, започва анкетата. След това предлага на читателя да посочи какво ще последва. „Това е напълно възможно”, отговарят 18% от посетителите на сайта. Почти толкова посочват, че „това е възможно, но не е сигурно” (19%).

Четвърт от анкетираните споделят: „не съм сигурен, но не е изключено” (25%). Друга четвърт са на мнение, че е малко вероятно подобно пазарно сътресение да се случи в обозримо бъдеще.

13% пък са сигурни, че и да се появи смартфон Tesla, това няма как да доведе до преразпределение на пазарните дялове сред големите брандове в мобилната индустрия.

Анкетата продължава и ще бъде любопитно да видим какви ще са всеобщите нагласи, когато се натрупат действително голям брой гласували.

Коментари по темата: „Как би се отразил един Tesla смартфон на пазара?”

добавете коментар...

  1. :o)

    Смехотворно. тъпите американци са като стада следващи някаква пътеводна светлина прожектирана им от определена марка. Имало коли тесла, дай сега и телефони да има.

  2. к

    Ако е със собствена ОС бих го пробвал, даже съм почти сигурен, че ще е по-добър и от андроид и иос.

  3. Anonymous

    Да, може има достатъчно комплексирани хора сноби. Подобно на модата анцунг със златни ланци.

Коментар