Logitech Signature M650 – мишка с опция за левичари

Signature M650 излиза на пазара в два размера и опция за ползване с лява ръка
(снимка: Logitech)

Нова мишка на Logitech осигурява персонализирано изживяване в два различни размера и опция за работа с лява ръка. Signature M650 Wireless и моделът Signature M650 for Business излизат на световния пазар този месец.

Безжичното мишка е проектирана да надгради десктоп конфигурациите и да подобри цялостното работно преживяване с функции като SmartWheel скролиране, почти безшумни кликове и контурен дизайн, който позволява по-бърза и по-комфортна работа.

Независимо дали потребителят работи с документи или сърфира в уеб, скролът SmartWheel помага за постигане на нужната прецизност и мигновена скорост. Signature M650 и по-големият размер Signature M650 L използват технология SilentTouch, която намалява шума от кликване с 90%, в сравнение с мишката Logitech M185, което е особено полезно при кликане по време на видеоразговор. А  вградената батерия издържа до две години.

Скролът SmartWheel помага за постигане на нужната прецизност и мигновена скорост
(снимка: Logitech)

С два размера и опция за левичари, контурна форма, мека зона за палеца и гумени страни, Signature M650 осигурява комфортна работа продължителни часове и дава възможност за персонализиране на страничните бутони с любими бързи команди в Logitech Options+.

Signature M650, която е налична в бяло, графитно и розово, работи с Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS и Android операционни системи. Свързва се по Bluetooth Low Energy или чрез USB приемника Logi Bolt.

Устойчивият дизайн на мишката е в съответствие с усилията за опазване на околната среда. Някои от пластмасовите части на Signature M650 са направени от рециклирана пластмаса (PCR) – 64% от графитния, 26% от белия и 26% от розовия модел. Това означава, че в края на живота им пластмасите ще бъдат използвани повторно.

Signature M650 позволява персонализиране на страничните бутони с бързи команди
(снимка: Logitech)

Мишката Signature M650 е достъпна за покупки на Logitech.com и в ритейл мрежата на производителя. Препоръчителната цена на Signature M650 и по-голямата Signature M650 L е 89,99 лв. с ДДС. Моделът Signature M650 for Business също ще бъде наличeн за покупки в глобален мащаб.

Коментар