Logitech POP Keys и POP Mouse – забавни клавиатура и мишка

Новите POP мишка и клавиатура предефинират вида на работното пространство
(снимка: Logitech)

Logitech добави нови, забавни продукти към лайфстайл серията Studio, които се отличават с ярка индивидуалност. Клавиатурата POP Keys идва с персонализиращи се емоджи клавиши и обичания звук от механично писане. Тя е допълнена от мишка POP Mouse и подложка Logitech Desk Mat.

С пускането на новата мишка и механична клавиатура Logitech предефинира вида на работното пространство с три искрящи дизайна. „Серията Studio на Logitech подчертава индивидуалността на всеки”, казват от компанията.

POP Keys

Клавиатурата POP Keys идва с осем сменящи се емоджи капачета в комплекта – четири от които вече поставени на нея. Емоджи клавишите могат лесно да бъдат персонализирани, за да отговарят на любимите емоджита на потребителя или на други удобни бързи команди чрез използването на софтуера Logitech Options, наличен за сваляне за PC или Mac.

POP Keys предлага комфортни, вдлъбнати механични клавиши в стил пишеща машина
(снимка: Logitech)

С красивия си ретро стил POP Keys предлага комфортни, вдлъбнати механични клавиши в стил пишеща машина и ново поколение от функции. Нейните 12 нови FN шорткъта включват заснемане на екрана, заглушаване на микрофона и мултимедийни клавиши, които да улеснят дигиталното ежедневие.

Емоджи клавишите на POP Keys могат лесно да бъдат персонализирани
(снимка: Logitech)

С тази клавиатура потребителят може да почувства писане, което е почти пристрастяващо със своя стил „а ла” пишеща машина и да усеща как пръстите му отскачат от удобните, заоблени механични клавиши, докато те кликат и изскачат обратно.

POP Mouse

Сладка и компактна, мишката POP Mouse лесно се плъзга в чантата или джоба за работа в движение и поддържа високата продуктивност със скрол колелцето Smartwheel, което автоматично превключва между прецизен и скоростен режим на превъртане.

Гладкото тяло на POP Mouse, изваяно за удобство, чудесно пасва на дланта
(снимка: Logitech)

POP Mouse разполага и с бутон на горната част, който отваря емоджи менюто и може да бъде персонализиран за действия с едно докосване.

Гладкото ѝ тяло, изваяно за удобство, чудесно пасва на дланта и помага за работата, независимо каква е тя. Мишката е налична в няколко вълнуващи цвята, които дават радост от използването ѝ, а свежият дизайн помага за създаване на вдъхновяващо пространство на бюрото.

POP мишката на Logitech е налична в няколко вълнуващи цвята
(снимка: Logitech)

Със свалянето на Logitech Options потребителят може да използва мишката с технологията Logitech Flow – софтуерна функция, която позволява лесно копиране на текст, файлове и изображения между компютри.

Творчество и свързаност

И двата POP продукта позволяват творчество на няколко места – те могат да се свържат с до три устройства чрез Bluetooth или безжичния приемник Logi Bolt. Всеки от тях идва с обещание за издръжливост и дълъг живот на батерията, което е запазена марка на продуктите Logitech.

POP Keys и POP Mouse могат да се свържат с до три устройства чрез Bluetooth или Logi Bolt
(снимка: Logitech)

POP Keys и POP Mouse са най-новите допълнения към серията Logitech Studio. Тя включва още минималистичната Pebble мишка, клавиатурите K580 и K380 и новата подложка Logitech Desk Mat. POP Keys работи с macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS и Android, а POP Mouse – с Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS и Linux.

Наличност и цена

POP Keys, POP Mouse и Logitech Desk Mat ще бъдат налични през януари 2022 г. на Logitech.com и в ритейл веригите. Препоръчителната крайна цена е 199 лв. с ДДС за POP Keys, 79 лв. с ДДС за POP Mouse и 39 лв. с ДДС за Logitech Desk Mat.

Коментари по темата: „Logitech POP Keys и POP Mouse – забавни клавиатура и мишка”

добавете коментар...

  1. .

    Emag 199лв

  2. Теодора

    От къде да поръчам и колко пари струва

Коментар