Genesis Krypton 750 – мишка с регулируемо тегло

Krypton 750 предлага два дизайна – плътен и перфориран тип „пчелна пита”
(снимка: Genesis)

Krypton 750, новата мишка на полския бранд за компютърни аксесоари Genesis, впечатлява не само с параметрите си, но и със своята издръжливост и възможности за персонализиране.

Моделът идва със система от 12 тежести, която позволява на потребителя да регулира теглото на мишката от 58 до 76 грама според своите индивидуални предпочитания. Комплектът включва и сменяеми горни панели – плътен и перфориран с дизайн тип „пчелна пита”.

Новата мишка на Genesis е налична в черен и бял цвят с матово покритие
(снимка: Genesis)

Оптичният сензор е PixArt PAW3333 с шестстъпкова настройка в диапазона от 200 до 8000 dpi с ускорение до 35 G и скорост на проследяване на движенията до 300 инча в секунда. Налични са и 6 програмируеми бутона за управление на команди.

Мишката идва със система от 12 тежести за регулиране на теглото и сменяеми панели
(снимка: Genesis)

Krypton 750 е оборудвана с механични суичове с издръжливост до 50 милиона клика и паракорд кабел с оплетка с дължина 1,8 м. Включеният софтуер позволява промяна на функциите на бутоните, запазване на макроси и профили във вградената памет и управление на RGB подсветката.

Механични суичове на Krypton 750 издържат 50 милиона клика
(снимка: Genesis)

Krypton 750 ще се предлага в черен и бял цвят с матово покритие на цени между 65 и 70 лв. с ДДС за различните варианти. Очаква се моделът да бъде наличен в България от първото тримесечие на годината.

Коментар