Game Turbo Booster – ускорява игрите

Опростеният инструмент Game Turbo Booster помага за ускоряване на игрите
(екранна снимка: Game Turbo Booster)

Когато играете видеоигри, изискващи повече системни ресурси, можете да опитате няколко софтуерни трика преди да надстроите хардуера си, което е значително по-скъпо решение.

Често срещана геймърска практика е освобождаването на RAM паметта от други работещи процеси, за да се разпредели към видеоигрите, което води до подобряване на цялостното изживяване. Game Turbo Booster е приложение за тази цел – то обещава да направи видео игрите да работят по-добре при по-слаби хардуерни конфигурации чрез оптимизиране на системните ресурси, в частност RAM паметта.

Програмата върши цялата необходима работа сама, като изисква минимална намеса от страна на потребителя. А това означава, че не е нужно да сте експерт, за да се възползвате от този практичен софтуерен инструмент.

Процедурата по инсталиране на Game Turbo Booster може да изглежда малко досадна, тъй като изисква допълнителни усилия. Приложението създава икона в системната лента при стартиране, която извежда основния панел за конфигурация при щракване с левия бутон и предлага да излезете от програмата при щракване с десен бутон.

В панела са разположени само три бутона. При щракване софтуерното приложение се опитва да оптимизира паметта и показва уведомително съобщение, а също така се опитва да оптимизира устройството, за да подобри игровото изживяване. Софтуерът следи непрекъснато системата и редовно изчиства файловете.

За съжаление, тук свършва функционалността на Game Turbo Booster. Инструментът не предлага повече контрол на потребители, които искат да се занимават с настройки, за да решат кои процеси трябва да бъдат пожертвани, когато става въпрос за освобождаване на памет.

Като цяло, Game Turbo Booster не внася нищо ново, но все пак е един практичен, опростен софтуерен инструмент за ускоряване на гейминга чрез разтоварване на оперативната памет.

Даунлоуд: Game Turbo Booster

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар