Допълнителни начини на плащане за онлайн резервации в BusTicket.bg

Вече са факт нови начини за разплащане при онлайн резервация на автобусни билети за България чрез BusTicket.bg. Сега плащането може да се извършва онлайн освен чрез ePay.bg и с кредитни или дебитни карти (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro) или чрез интернет банкирането ДСК Директ. Планирани са и услугите плащане чрез „наложен платеж” и доставка на билетите, които се очакват по-късно през тази година.

BusТicket.bg е разработка на Ай Би Ес България и осигурява на фирмите превозвачи възможност да предложат своите услуги и през интернет. Busticket.bg стартира официално на 14 юли 2009, като засега обслужва продажбите на Глобал Биомет (www.biomet.bg), но се очаква скоро системата да включва и автобусните линии на други компании. BusТicket.bg дава информация за заетостта на автобусите в реално време, и предлага възможност на клиентите да изберат и резервират предпочитано място в автобуса.

Възможността да се закупят предварително автобусни билети от дома или офиса, без да се налага посещение на билетен център, както и удобството да се избере предпочитано място в автобуса, кара все повече клиенти да се възползват от услугите на BusТicket.bg.  

Коментар