Samsung с нов президент за Румъния и България

„Вярвам, че визията ни за утрешния ден определя как живеем днес. Но не трябва да забравяме уроците от миналото”, казва Джулия Ким, президент на Samsung Румъния и България
(снимка: Samsung Унгария)

Джулия Ким е новият президент на Samsung Румъния и България. Досега тя оглавяваше Samsung Унгария, съобщиха от корейския производител на електроника.

В рамките на компанията Джулия е преминала през позиции в сферата на стратегическото маркетингово планиране в различни точки на света – продуктово планиране, интегрирани маркетингови комуникации, продажби и онлайн маркетинг.

„Samsung Румъния и България се е доказала като успешна технологична компания в региона, включително през последните две години, изпълнени с предизвикателства, породени от пандемията от Covid-19. Убедена съм, че с последователност и ефективност в работата, ще допринесем за развитието на бизнеса”, коментира Ким.

Сред ключовите стъпки в кариерата ѝ са позицията като мениджър EVO (European Visual Operation) в централата на Samsung за Европа в Лондон, бизнес мениджър „Потребителска електроника” в Samsung за района на Прибалтийските страни и мениджър в рамките на глобалния екип в дивизия „Телевизионни устройства” в Корея.

„Вярвам, че визията ни за утрешния ден определя как живеем днес. Но не трябва да забравяме уроците от миналото”, допълни Ким и сподели любим цитат от Алберт Айнщайн: „Учете се от вчера, живейте за днес, надявайте се за утре”.

Коментар