Nicepage – интуитивен софтуер за създаване на сайтове

Интерфейсът на програмата е интуитивен, с много опции за дизайн на уебстраниците
eкранна снимка: (Nicepage)

Днес никой бизнес не може да оцелее без онлайн присъствие, което прави уеб дизайна може би една от най-търсените услуги. Но дори и за потребители, които нямат никакви познания по кодиране, са достъпни инструменти за лесно създаване на красив, съвременен уебсайт.

Nicepage е удобен, интуитивен софтуерен инструмент за уеб дизайн. С него можете да започнете проектирането от празна страница и ще получите бързо резултат. Ако имате макар и малък опит с текстови и фоторедактори, вероятно няма да ви отнеме много време, за да разберете как работи програмата.

С помощта на Nicepage можете да създадете уебсайт с една или повече страници, като за всяка страница имате опции за редактирате на заглавната част, тялото и футъра. Можете да добавяте различни раздели, графични елементи, картини, заглавия и текстове, форми, видеоклипове, връзки и бутони, карти и формуляри, менюта и икони и дори действителни HTML и PHP елементи.

Можете също така да редактирате темата на уебсайта, така че вашият дизайн да остане чист, без твърде много цветове или шрифтове. Всичко това става само чрез щракване, плъзгане на елементи, докато се поберат, и писане на съдържание.

Разбира се, няма да можете да създадете уебсайт от началото до края, ако не схванете няколко концепции за уеб дизайна. За щастие, сайтът на Nicepage е пълен с уроци, а някои от тях са достъпни директно от приложението. Ако не искате да започнете от нулата, можете да се възползвате от един от многото безплатни шаблони, предоставени от разработчика.

Nicepage се придържа към най-новите тенденции в уеб дизайна. Това наистина е инструмент, който има потенциала да промени начина, по който хората възприемат уеб дизайна.

Даунлоуд: Nicepage

Коментар