Nicepage – интуитивен инструмент за уеб-дизайн

Nicepage променя начина, по който хората възприемат уеб дизайна
(екранна снимка: Nicepage)

Уеб-дизайнът вероятно е една от най-търсените услуги днес. Инструментите за тази цел се развиха дотолкова, че дори неспециалисти, хора без умения по програмиране, могат да си създадат красив и функционален уебсайт.

С помощта на приложението Nicepage можете лесно и бързо да реализирате идеите си за присъствие в онлайн пространството. Започвайки от празна уебстраница, скоро ще видите практически резултат.

Nicepage е наистина интуитивен инструмент и ако някога сте ползвали програми за обработка на текст и снимки, вероятно няма да ви отнеме много време, за да усвоите това приложение за уеб-дизайн.

Можете да създадете уебсайт с една или повече страници, като за всяка редактирате заглавието, тялото и долния колонтитул. Освен това можете да добавяте различни секции, графични елементи, снимки, които лесно да приспособите към дизайна, заглавия и текстове, форми, видеоклипове, връзки и бутони, карти и формуляри, менюта и икони и дори действителни HTML и PHP елементи.

Можете също така да редактирате темата на уебсайта, така че дизайнът ви да остане чист и да не страда от твърде много цветове или шрифтове. Всичко това се прави само чрез прости операции с кликване и плъзгане на елементи, докато паснат, и писане на съдържание.

Разбира се, ще трябва да усвоите и няколко концепции за уеб дизайна, за да завършите вашия уеб-проект. За щастие, Nicepage е пълен с уроци и някои от тях могат да бъдат достъпни директно чрез приложението. Ако не искате да започнете от нулата, можете да получите достъп до едно от многото безплатни изображения или шаблони, предоставени от приложението.

В заключение, Nicepage се придържа към най-новите тенденции в уеб дизайна. Това е инструмент, който има потенциал да промени начина, по който хората възприемат уеб дизайна.

Даунлоуд: Nicepage

Коментар