Web Deziner – опростен HTML редактор

Web Deziner се отличава с опростен, минималистичен потребителски интерфейс, но има твърде ограничени възможности

Web Deziner се отличава с опростен, минималистичен потребителски интерфейс, но има твърде ограничени възможности

Web Deziner е лесна за използване програма, създадена с идеята да опрости проектирането на уеб сайтове с помощта на HTML, без обаче да предлага възможностите на развитите среди за разработка.

Приложението предоставя изключително опростен текстов редактор за писане на код. Могат да се вмъкват няколко HTML тага и то само наведнъж, което в някои случаи може да затрудни работата на уеб дизайнера вместо да я опрости.

Не е предвиден избор на алтернативни шрифтове, а достъпният цвят е само един. Липсват също функции за предварителен преглед и оцветяване на синтаксиса. Не можете да работите по множество проекти едновременно.

Положителен аспект на Web Deziner е фактът, че програмата може да се ползва, без да бъде инсталирана преди това, ако Java Runtime средата е налична на компютъра. Освен това приложението има опростен и минималистичен потребителски интерфейс, което е очаквано, предвид ограничения брой функции.

Като цяло, Web Deziner се нуждае от още функции, за да може да съперничи на вече наложили се редактори за уеб дизайн като класическия Notepad. Очевидно, проектът все още в началния си стадий на развитие.

Даунлоуд: Web Deziner

Коментар