WYSIWYG Web Builder – създайте хубав сайт без кодиране

С помощта на WYSIWYG Web Builder можете да изградите хубав и функционален уеб сайт, без да кодирате

С помощта на WYSIWYG Web Builder можете да изградите хубав и функционален уеб сайт, без да кодирате

WYSIWYG Web Builder е лесно за използване приложение, с помощта на което дори начинаещи потребители могат да си направят уеб сайт, без да имат познания по HTML. Можете да изградите персонален сайт или да реализирате проект за клиент, парче по парче, като използвате съществуващите шаблони.

Всичко в тази програма се управлява с мишката, не се налага кодиране. Приложението поддържа повечето елементи, които виждаме в интернет – форми, банери, флаш плейъри, изображения, бутони, YouTube съдържание, фотогалерии и много други.

WYSIWYG Web Builder предлага дори PayPal eCommerce интеграция, което означава, че можете да поставите бутон Buy Now във вашия сайт, както и други PayPal функционалности като View Cart, Subscription, Donation и Add to Cart.

Налични са и множество други полезни инструменти като например такива за разглеждане на размера на елементите на уеб страницата, карта на сайта, проверка на връзките и индекс за търсене.

Струва си да опитате WYSIWYG Web Builder. Богатият набор от функции е съчетан с лекота на използване. 30-дневна версия на програмата е достъпна за сваляне и тестване безплатно.

Даунлоуд: WYSIWYG Web Builder

Коментари по темата: „WYSIWYG Web Builder – създайте хубав сайт без кодиране”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А пуснете и свободни безплатни алтернативи с отворен код.

Коментар