Moto g51 5G – отлично съотношение цена/качество

Отличителна черта на Moto g51 5G е 6,8-инчовият FHD+ дисплей с честота 120 Hz
(снимка: Motorola / A1 България)

Новият смартфон Moto g51 5G вече е достъпен на българския пазар. Моделът с отлично съотношение цена/качество се предлага в комплект с безжични слушалки от A1 България и е съвместим с 5G ULTRA мрежата на оператора.

Moto g51 5G идва с комфортен 6,8-инчов FHD+ Max Vision дисплей с честота на опресняване 120 Hz – една от най-високите в този клас смартфони – и тройна камера. Екранът възпроизвежда ярки цветове и детайлна картина, която е изключително плавна, благодарение на бързото опресняване на дисплея.

Селфи камерата на Moto g51 5G има резолюция 13 MP, а основната камера е тройна – 50MP сензор с бленда f/1.8, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макро кадри. По този начин моделът предлага ясни снимки с наситени цветове дори и при слаба светлина.

Основната камера на новия Moto g51 5G е тройна – 50MP + 8MP + 2MP
(снимка: Motorola / A1 България)

Смартфонът разполага с батерия с капацитет 5000 mAh, което е повече от достатъчно за един ден интензивна употреба на устройството. Моделът поддържа бързо зареждане 10W и технология TurboPower 30.

Moto g51 5G може да работи в 5G ULTRA мрежата на A1, благодарение на модерния си чипсет Snapdragon 480 Plus. Той се допълва от 4GB RAM и 64GB постоянна памет за съхранение, която може да се разшири чрез карта с капацитет до 512 GB.

Наличието на сертификат IP52 означава, че смартфонът е защитен от разливане или леко напръскване с вода чрез водоотблъскващо покритие на корпуса. Сред другите по-интересни характеристики на модела са жакът за слушалки и поддръжката на NFC за плащания и други безконтактни трансакции.

Новият Moto g51 5G е съвместим с 5G ULTRA мрежата на А1 България
(снимка: Motorola / A1 България)

А1 България предлага Motorola Moto g51 5G с тарифен план Unlimited Ultra, който дава достъп до пълните възможности на мрежите от пето поколение. Цените започват от 7,50 лева на месец за период от две години или 149,99 лева в брой. Смартфонът се доставя в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+, без значение дали са го поръчали онлайн или в магазин на А1.

Коментар