Стив Балмър “стъпка” айфона на свой подчинен

Публичен линч на iPhonе устрои Стив Балмър, CEO на Microsoft. По време на фирмено мероприятие в Сиатъл, Вашингтон шефът на софтуерния гигант прекъснал речта си, за да конфискува айфона на един от своите подчинени, след което символично стъпкал устройството, съобщи TechFlash.com.

Театърът се разиграл в четвъртък, 10 септември, при представяне на втората версия на търсачката Bing. Докато Балмър говорел за нейните достойнства, служител на Microsoft се опитал да го заснеме с камерата на iPhone.

Не щеш ли, CEO-то забелязал какви ги върши неговият подчинен, слязъл от сцената и взел айфона от онемелия служител. Балмър поставил iPhone на пода и започнал да имитира, че го тъпче. След това продължил речта си.

Целият цирк бил предаван на голям екран, така че всички присъстващи видели публичната разправа с епълското устройство. По-късно в речта си Балмър се върнал към случката, за да се убеди, че аудиторията е запомнила урока.

Известно е, че Microsoft не одобрява използването на iPhone и други устройства на Apple от своя персонал. “Ябълката” е един от основните й конкурeнти на пазара за персонални компютри, плейъри и смартфони.

Твърди се дори, че джаджите на Apple са забранени за употреба в семействата на Стив Балмър и Бил Гейтс.

Самият Балмър пък е известен с ексцентричните си изяви, така че инцидентът с iPhone се приема като поредната “шегичка” на шефа по време на презентации. Но несъмнено, оттук насетне служителите на Microsoft ще имат едно наум, преди да посегнат към продукт на Apple.

Коментари по темата: „Стив Балмър “стъпка” айфона на свой подчинен”

добавете коментар...

  1. хаха

    Когато си богат те наричат ексцентричен , а човека си е просто луд 😀

  2. any

    Бах ти простака. Нали го хванаха с макбук на трибуната лятото. Много им се ще, ама не.

  3. :)

    Те като няма кво друго да покажат и остава само да си показват магарията.

  4. Евок Севок

    Е, за тва харесвам шефовете на Майкрософт – защото са тъпаци.

Коментар