Poco X4 Pro 5G – хваща окото с отзивчив AMOLED екран

Новият смартфон Poco X4 Pro 5G се очертава като поредният хит на пазара

Първокласен AMOLED екран на 120Hz, привлекателен дизайн и мощна батерия 5000 мАч отличават POCO X4 Pro 5G – смартфон от богата екосистема на Xiaomi. Още по-добрата новина е, че напредналите характеристики на този модел са достъпни за купувачите на атрактивна цена.

X4 Pro 5G е един от многото продукти в кампанията Hekka Shipping Spree, която тече в момента. Акцентът в нея са промоциите с намалени цени и безплатната доставка на продуктите до клиенти по целия свят. Ще представим по-подробно новия смартфон от X серията на Poco, който несъмнено привлича вниманието с характеристиките и достъпната си цена.

Новият X4 Pro 5G смартфон

Още с появата на първия Poco смартфон на пазара, по-наблюдателните купувачи разбраха, че този бранд ще пише история с качество на достъпна цена. И наистина новият Poco X4 Pro 5G потвърждава точно това усещане. Серията X включва смартфони от среден клас на цени, които клонят към бюджетния сегмент. В случая с  X Pro 5G говорим за цена от около 440 лв. за много сериозна конфигурация – 6 GB оперативна памет + 128 GB постоянна памет. Това е актуалната оферта на онлайн търговеца Hekka, с безплатна доставка!

Poco X4 Pro 5G е изпълнен в модерния напълно плосък дизайн

Привлекателен дизайн. Дизайнът на Poco „хваща” окото и това е най-малкото, което може да се каже. Той отразява новата тенденция на екстремна плоскост, което го прави много приятен на външен вид, телефон с характер. Това ще рече напълно плоски екран и заден панел. Все пак има лека извивка в краищата, където екранът среща задния панел.

Дори и основната камера на гърба на устройството е изпълнена във формата на плосък блок почти по цялата ширина на телефона. Poco X4 Pro 5G е изцяло пластмасов, което го прави не само по-издръжлив на удари от устройствата със стъклен корпус, но и по-лек. Вярно, по-податлив е на надраскване.

Използвайки гравиране и светлинни трикове, Poco е направила смартфона си визуално много привлекателен – изглежда така, сякаш има прожектори в долните ъгли и от основната камера, които насочват светлината по интересен начин. От чисто практична гледна точка внимание заслужава IP53 рейтингът за прахо- и водоустойчивост.

Тройната камера на Poco X4 Pro 5G използва най-големия 108MP сензор на Samsung

Впечатляващ екран. Несъмнено най-впечатляващата характеристика на Poco X4 Pro e неговият голям, ярък и отзивчив AMOLED дисплей с диагонал 6,67 инча – такъв може да видите само в много по-скъпите смартфони. Цветовете са наситени и живи, с дълбочина на черното при гледане на видео.

Екранът има максимална яркост 1300 нита (стандартно 700 нита), което означава, че ще имате добра видимост и на открито. Честотата на опреснявана също е флагманска – 120Hz, докато смартфоните в този ценови клас обикновено достигат максимум 90 Hz. Геймърите вероятно ще останат доволни от отзивчивостта на дисплея при игри.

Силно аудио. Друго достойнство на Poco X4 Pro е специалната решетка за високоговорителя в горния край на смартфона, която е разположена до все по-рядко срещания, но практичен 3,5-мм жак за слушалки. Благодарение на този дизайн музиката от смартфона е по-силна и поглъщаща, а за още по-високо качество може да се използва, разбира се, жакът за слушалки.

Poco X4 Pro 5G е наличен за поръчки в различни цветове

Snapdragon процесор. Новият модел на Poco стъпва на чипсет Snapdragon 695 5G. Това е SoC, която гарантира производителност на добро ниво за смартфоните от среден клас. Възможностите за запис на видео при този чип се простират до 1080p при 30 или 60 кадъра в секунда.

Страхотна батерия. Силен коз на Poco е и батерията с капацитет 5000 мАч, с което X4 Pro 5G съперничи на флагманските смартфони. С технологията на Xiaomi за турбо зареждане с мощност 67 W смартфонът достига пълния си капацитет – от 0% до 100% – само за 40 минути. Моделът не предлага функция за безжично зареждане.

108MP камера. Звездата в тройната основна камера на X4 Pro 5G е 108MP сензор, най-големият, предлаган от Samsung. По подразбиране камерата извежда 12-мегапикселова снимка с точни цветове и добре балансирана експозиция, но за повече детайли можете да превключите към пълния 108MP изход с известен компромис в цвета. Останалите двe камери са 8MP ултра-широка и 2MP макро-камера.

Комплектът на Poco X4 Pro 5G с всички необходими аксесоари

Персонализация. Новият Poco идва с интерфейс MIUI 13, който се явява надстройка на Android 11. Известно е, че MIUI предлага едно от най-силно персонализираните изживявания с Android, като заимства някои идеи от iOS. Впечатлението от работата с интерфейса на Xiaomi наистина е много приятно. Има много опции за персонализиране, някои от които са силно желани от потребителите, като например плаващите прозорци и странична лента за бързо стартиране.

Всички продукт на Xiaomi и неговите подбрандове привличат интереса на купувачите – те са качествени, с хубав дизайн, удобни за използване и на достъпна цена. Poco X4 Pro 5G не е изключение от това правило.

Този нов и приятен смартфон е наличен за поръчки тук: Global Version Poco X4 Pro 5G 6GB+128GB на промоционална цена от $248,99 лв. с безплатна доставка от Hekka.

LED фенерче Wuben C3

В същата промоция е и LED фенерчето Wuben C3 с цена $17,49, което има яркост 1200 лумена, Type-C порт и презареждаема батерия с капацитет 2600 мАч. Отличителните характеристики на Wuben C3 LED Flashlight са високата яркост с множество режими, водоустойчивост по стандарта IP68 и разбира се, компактните размери, които го правят лесно преносимо и удобно за използване.

LED фенерчето Wuben C3 има висока яркост 1200 лумена и мощна батерия 1200 мАч

В кампанията на Hekka се предлагат и много други продукти от различни брандове. Всички устройства, включени в промоцията, са налични за покупка на намалени цени по време на кампанията и се доставят  безплатно за купувачите по целия цвят.

Коментари по темата: „Poco X4 Pro 5G – хваща окото с отзивчив AMOLED екран”

добавете коментар...

  1. Красимир

    Стига глупости.Прогнозна цена 440лв.а офертата за 344 евро

  2. Нашенец

    Изчезни blackporn

  3. Blackthorn

    Щом е с Андроид не ми го фали! iOS или чист Linux!

  4. Мартин

    Чудесна реклама на Hekka… Поръчах син X4 на 13 март, до вчера-онзи ден имаха още налични на сайта, но днес – 24март ми пращат e-mail, че имат наличен само черен. След отказа ми да го сменя се оказва, че сумата ми ще бъде възстановена чак след 7-14 работни дни. Цял месец значи парите ми,дето я ги върнат я не си стоят при тях,за мен остават нервите и загубата на време…

Коментар