CX Trends 2022 – истории на успеха от цял свят

Софтуерът като услуга на Zendesk помага на компаниите да растат чрез обслужване на клиенти
(илюстрация: Zendesk)

Високоефективните организации стимулират растежа чрез обслужване на клиенти. Zendesk ще покаже как става това. Компанията анализира данните от над 97 000 свои клиенти в 21 държави, за да помогне на екипите по обслужване на клиенти да станат движеща сила за промяна в техните организации.

Zendesk организира голямо виртуално събитие CX Trends 2022 на 29 март в 10:00 BST (12:00 EET), участниците в което ще научат как да подобрят крайния резултат, като поставят клиентите на върха.

Запазете мястото си тук

Глобалното събитие CX Trends 2022 се фокусира върху петте основни капана, пред които са изправени екипите за обслужване на клиенти. Тези бариери отслабват крайния резултат – но заедно със Zendesk компаниите могат да поддържат растежа.

Zendesk осигурява на своите клиенти всичко необходимо, за да получат незабавно лидерство и да настроят екипите си за успех. Компанията кани мениджърите да се присъединят към виртуалното събитие, за да видят как процъфтяват най-добрите и да си направят полезни изводи за отключване на растежа чрез обслужване на клиенти.

Повече информация за събитието е достъпна на този линк.

съдържание от Zendesk