Безкрайни минути и мегабайти дава А1 за 5 месеца

Абонатите на А1 България ще получат сериозен бонус, ако сключат договор през април
(снимка: CC0 Public Domain)

Всички клиенти на А1, които сключат абонамент за някой от мобилните планове ONE през април, ще получат безкрайни минути и мегабайти на максимална скорост в мрежата 5G ULTRA за първите пет месеца от договора им.

В допълнение, клиентите на мобилните планове Unlimited, които предлагат неограничени минути и мегабайти за целия срок на договора, ще получат еднократен бонус „Неограничени МВ”, който могат да подарят на друг номер от мрежата на А1. Бонусът също ще е валиден за период от пет месеца.

През следващите 30 дни всички мобилни планове на компанията ще дадат неограничени минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за период от пет месеца, а след тяхното изтичане клиентите ще продължат да ползват условията на плана, или могат да го надградят, поясниха от телекома.

Телекомът предлага широк избор от мобилни планове. Сред тях има четири плана ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени, и мегабайти на максимална скорост в страната – от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и завършват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена максимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

Коментари по темата: „Безкрайни минути и мегабайти дава А1 за 5 месеца”

добавете коментар...

  1. :o)

    ДАВА само този който слага сиренцето в капана…
    обичам А1 да ми “дават” неща за повече пари 🙂

Коментар