LG XBOOM OK55 – за купон на закрито и навън

Hi-Fi високоговорителят XBOOM OK55 е създаден за купон на закрито и открито
(снимка: LG)

Аудио решенията на LG са известни с уникалния си дизайн и функционалност, създадени да направят по-приятно ежедневието във всяка ситуация. За любителите на музиката компанията предлага няколко нови продукта, вкл. високоговорители за парти както на закрито, така и навън.

Високоговорителите LG XBOOM OK55 & OK99 имат всичко необходимо за пълноценно забавление – особено за разтоварващ купон на закрито или пък навън. С мощен звук и впечатляващи DJ ефекти, тези аудио устройства ще допаднат на истинските любители на музиката и развлеченията.

LG XBOOM OK55 е разработен така, че да е подходящ за всеки купон, без значение от размера, а с басовите му високоговорители с многоцветно осветление, което се променя в ритъма на музиката, устройството създава уникално настроение за вечерта.

LG XBOOM OK55 се отличава с мощен звук и впечатляващи DJ ефекти
(снимка: LG)

Моделът включва професионална DJ функция, с която можете да разгърнете въображението си и да надградите купона с разнообразни звукови ефекти като стържене, повторение на част от песента или други.

Контролерът Party Accelerator се включва и управляа лесно, за да повдигне настроението с бумтящ звук и атрактивно осветление. А след купона можете да изпратите миксираните парчета и към телефона си.

С натискане на един бутон пък можете да заглушите вокалите от почти всяка песен и източник, за пълно забавление на караоке. Можете дори да променяте тоналността на песента, за да подхожда по-добре на гласовия диапазон на групата. Така купонът ще е с любимите песни на компанията, без да се налага закупуване на специални версии на песните.

Към това забавление може да се добавят и 18 различни вокални ефекта, с които пеещият да промени гласа си за още повече настроение.

До трима души могат да свързват устройствата си с OK55 и да създават плейлисти в движение
(снимка: LG)

Hi-Fi високоговорителят LG XBOOM OK55 има мощност 500 W – предни говорители 165Wx2 и субуфер 85Wx2, докато по-големият модел OK55 е с мощност 1800 W. Налични са още FM тунер (50kHz/100kHz), плейър за дискове, аудио вход и изход, USB порт, микрофон и безжична Bluetooth връзка.

LG XBOOM OK55 се предлага в търговската мрежа у нас на цена около 550 лв. с ДДС, а по-мощният модел OK55 струва около 1400 лв. с ДДС.

Коментар