Шведски производител на 3D принтери влиза на пазара у нас

3D принтерите на Wematter използват иновативна екологична технология
(снимка: Wematter)

3D принтери на шведския концерн Wematter ще разпространява у нас компанията 3D BGPRINT. Договорът за дистрибуция включва още  пазарите в Румъния и Гърция, съобщиха от българската фирма.

Wematter използва иновативна екологична технология за 3D принтиране, наречена „Gravity SLS 3D printing” и реализирана под формата на удобен за потребителя 3D принтер.

Шведските устройства разширяват портфолиото на 3D BGPRINT с нов продукт, SLS 3D принтер, позициониран за потребители, които търсят висококачествен 3D печат в бърза и удобна среда.

„Принтерът Gravity е много лесен за използване в сравнение с подобни продукти или системи на други доставчици. Харесваме как рециклирането е голяма част от цялата екосистема в процеса на работа”, коментира партньорството Йордан Ангелов, собственик, главен изпълнителен директор и съосновател на 3D BGPRINT.

„Wematter е шведска компания, което е гаранция само по себе си за перфекционизъм и високо качество на продуктите ни”, каза от своя страна Робърт Книола, основател и главен изпълнителен директор на Wematter.

„3D BGPRINT оцени нашия иновационен стремеж и това, че сме бързо развиваща се компания с уникални системни предложения в индустрията за 3D принтиране”, допълни мениджърът.

Коментар