Tenda K4W-3TC – безжична система за видеонаблюдение с радиус 200 м

Обновената 3MP (2304×1296) HD камера на K4W-3TC произвежда ясно и плавно изображение
(снимка: Tenda)

Нова система за видеонаблюдение от Tenda излиза на българския пазар. K4W-3TC е четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение, подходящ както за еднофамилни къщи, така и в заведения, магазини и офиси, тъй като мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели.

Независимият Wi-Fi чип на ниво рутер, двойните антени за усилване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda повишават стабилния и силен сигнал, а обновената 3MP (2304×1296) HD камера е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава до 3 стени на закрито.

Използвайки технология с „дълбоко обучение” за идентификация на изображения, камерите разпознават точно движението на фигурата, а останалите цели се филтрират, като по този начин значително се подобрява прецизността при алармиране, поясняват от производителя.

K4W-3TC представлява четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение
(снимка: Tenda)

При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE.

Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция.

Новата система за видеонаблюдение Tenda K4W-3TC се доставя на българския пазар от официалния дистрибутор Мост Компютри на цена от 340 лв. с включен ДДС.

Коментари по темата: „Tenda K4W-3TC – безжична система за видеонаблюдение с радиус 200 м”

добавете коментар...

  1. haha

    Срамота е да рекламирате този комплект точно през Мос компютърс. На първо място, този линк изобщо не води до страница за покупка. Още със зареждането се виждал че сайтът няма валиден SSL сертификат. На всичкото отгоре в Google се откриват още два сайта, свързани на пръв поглед с Мос комптърс, също без валидни SSL сертификати. Само на единия от трите се открива въпросния комплект. Четири дни се опитвах да им привлека вниманието, за да ми кажат как да се регистрирам, защото в сайта, към който води линка от по-горе, това е невъзможно, никой не ме отрази. Накрая успях да се свържа след поредица от прехвърляне на една, после друга колежка, накрая трети колега и трябваше да ми се обадят по-късно, за да ми кажат какво се случва със “запитването”, което някак съм успял да им изпратя. Всичко това се случва сутринта, до ранния следобед нямах обратно позвъняване. Потърсих продукта в други сайтове и се оказа, че се предлага дори с 40 лв. по-евтин. Веднага си го поръчах, веднага ми се обадиха да потвърдя поръчката. А от Мос компютърс ми звъннаха преди малко и след като им съобщих, че им отделих прекалено много ДНИ, за да ме отразят, ми затвориха телефона,.
    Накратко – ако искате точно този комплект – потърсете го в онлайн моловете 😉

Коментар