1X-Ripper – преобразува CD аудио в MP3 и WAV

1X-Ripper преобразува музиката, съхранявана на компактдискове, в WAV или MP3 формат
(екранна снимка: 1X-Ripper)

Много фенове на музиката имат огромни колекции от компактдискове и са изкушени да слушат любимите си парчета навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Това желание може да се осъществи лесно с наличните помощни програми.

Един такъв софтуерен инструмент е 1X-Ripper – приложение, което преобразува музиката, съхранявана на компактдискове, в WAV или MP3 формат. Освен това програмата може да конвертира от WAV и MP3 и обратно.

Интерфейсът е опростен и лесен за навигация. Съдържанието от компактдиска се вмъква с избор от падащ списък. WAV и MP3 записи могат да бъдат импортирани от локално устройство, като се използва файловия браузър. Има опция за създаване на опашка и обработка на няколко записа едновременно.

В списъка с файлове е налична информация за изпълнителя и името на всяка песен. Ако предпочитате настройките по подразбиране, тогава всичко, което трябва да направите, е да посочите изходната директория и типа на файла, за да инициализирате процедурата за преобразуване.

В противен случай можете да конфигурирате аудио настройките като честота на дискретизация, битрейт, режим на канала и качество. За съжаление, не можете да възстановите настройките по подразбиране или да създадете изходни профили. Освен това е предвидена опция за редактирате на ID3 тагове.

1X-Ripper се нуждае от малко системни ресурси (процесор и памет), за да завърши дадена задача в разумно време. Програмата е много отзивчива и осигурява добро качество на звука в изходните аудио записи. Работи стабилно, без грешки и увисвания.

Даунлоуд: 1X-Ripper

Коментари по темата: „1X-Ripper – преобразува CD аудио в MP3 и WAV”

добавете коментар...

  1. Смях

    Ахахахаха

Коментар