Солитрон и IBM България на Roadshow из страната

Солитрон, който е оторизиран дистрибутор за разпространение на софтуерните продукти на IBM, проведе няколко семинара из страната. Градовете, в които се проведе Roadshow бяха Велико Търново- 17.09.09г., Варна-18.09.09г. и Пловдив-24.09.09г.

 Дългогодишното партнъорство на Солитрон с IBM се радваше на срещата си с над 50 партнъора от страната. Интерес към богатата гама от софтуерни продукти на IBM проявиха и компании, които досега  не са работили със Синия гигант.

Семинарът бе воден от Димитър Вълов, който е представител  на фирма „Солитрон” и официален дистрибутор на IBM за България. Той презентира Актуалните промоции и разказа на аудиторията как софтуерните продукти на IBM могат да бъдат приложими и за малките, и средни предприятия.

Друг фокус на семинара бе представянето  на всеки един от софтуерните продукти на IBM/ Information Management portfolio, Lotus portfolio, Rational portfolio, Tivoli portfolio, WebSphere portfolio, както и Партнъорските програми, за които разказваха професионалистите от IBM- Мими Аврамова, Недко Колев, Христо Димитров и Рая Бучкова.

Коментар