Солитрейд отпразнува втора година на българския пазар

Солитрейд отпразнува втора година на българския пазар с подобаващ купон. Дилъри и представители на пресата се събраха в клуб El Corazon в София, за да поздравят екипа на фирмата и да се повеселят.
Началото на вечерта откри Детелина Маринска, Изпълнителен директор на Солитрейд. Тя сподели, че заявката за сериозно присъствие на дистрибуторския пазар, която фирмата направи в края на 2005 г., в настоящия момент е вече факт.
Солитрейд успя да разшири продуктовото си портфолио за периода 2006 и ще фокусира усилията си през 2007 в осигуряване на бърз, лесен и по-печеливш бизнес за своите клиенти. Резултатите постигнати от младия дистрибутор са потвърждение на успешната корпоративна стратегия провеждана от Солитрон Груп.
Анализите през 2004 г. посочиха необходимостта на SOHO&SMB сегмента от нов дистрибутор с иновативно мислене, а Солитрейд се оказа вярното решение.
Поздравления отправи Огнян Киряков, Генерален мениджър на Xerox България. Той обяви Солитрейд за най-динамично развиващият се дистрибутор на когото са се доверили.
Радослав Иванов, Генерален мениджър на Lexmark България, също поздрави екипа на Солитрейд, като отбеляза, че успехите на младия дистриутор са постигнати за краткото време от 2 години.
Специални поздравления отправи Петър Иванов, Управител на Солитрон Груп, като подчерта, че постигнатите високи постижения са резултат от стратегически планирани действия.
На събитието беше поканен Людмил Стойчев, мениджър в CBN, независима агенция за пазарни & бизнес проучвания и секторни анализи. Той отбеляза, че при все още провеждащите се проучвания, Солитрейд се отличава със силно присъствие във всички категории.
Изнесени бяха първите готови данни, според които Солитрейд е сред предпочитаните дистрибутори на видеокарти и принтери, нареждайки се в ТОП 3 в двете категории. Компанията се нарежда и в ТОП 5 сред дистрибуторите на дънни платки.
Като потвърждение за професионализма на екипа са и данните от класацията ТОП 50 за търговците в бранша. Данните от проучванията класират шест от осем търговеца в класацията, като не малък успех е и класирането на един от търговците в ТОП 3 в същата класация.

Коментар