4 типа работна среда предлага на бизнеса Canon

Демонстрационният камион на Canon е оборудван с 4 типа технологии за бизнеса
(снимка: Canon)

Концепция за 4 типа работна среда ще демонстрира японската компания Canon на роудшоу в двата най-големи града на България – София и Пловдив, като част от поредица събития в рамките на Централна и Източна Европа.

Canon CEE поддържа ефективна хибридна работа в свързана, автоматизирана и защитена среда. Концепцията покрива 4 основни местоположения за хибридна работа, като предлага решения за управление на документи и информация независимо от конкретната локация на хората в екипа.

Специалният камион на компанията е оборудван с 4 демонстрационни типа технологии за бизнеса – офисно и споделено пространство, домашен офис, мобилна работна среда и център за вътрешнофирмен печат. Посетителите на роудшуото могат да видят демонстрации на реални сценарии в различни фирмени отдели, като например човешки ресурси, счетоводство, финанси и печатни центрове, поясниха от компанията.

Идеята за офисно и споделено работно пространство осигурява на служителите пълноценни условия за работа в офиса, като им позволява да работят самостоятелно и в екип в главния офис, както и да се местят в рамките на изнесените офиси. Като пример Canon CEE демонстрира как специалистите от отдела по човешки ресурси могат бързо да получат достъп, да променят и отпечатат важни документи за ЧР, както и да ги споделят с колеги в цялата организация.

Концепцията за домашния офис осигурява защитена и ефективна работа, когато служителят не е на бюрото в офиса си. За да има пълен достъп до своите данни дори в домашния офис, за него е важно лесно да взаимодейства с устройства и цифрова информация чрез облака. Например, специалистът по човешки ресурси разполага с достъп до досиетата на служителите от дома си, което прави обработката, подписването и изпращането на договори много лесно.

„Нашият подход подобрява производителността и предлага високо ниво на сигурност и съответствие на данните”, заяви Петрониус Секареану, B2B регионален мениджър на Canon
(снимка: Cristian Vasile / предоставена от Canon)

Мобилната работна среда е разширение на офисната, когато служителите са в движение, с използване на мобилни технологии и преносим хардуер. Например, представете си, че специалистът по човешки ресурси провежда интервю с нов служител извън офиса. Те могат да подпишат договора на място, да го сканират с преносим скенер и да изпратят копие на новия колега, като същевременно го съхранят в досието му.

И накрая, концепцията за вътрешнофирмен печат показва как могат да се разширят възможностите на професионалния печат в хибридната работна среда. Наличието на отдел за вътрешнофирмен печат оптимизира разходите и осигурява повече удобство. Годишни отчети, образователни материали, маркетингови материали и други могат да бъдат отпечатани бързо и с безупречно качество.

В хибридното работно изложение на Canon партньорите и клиентите на компанията могат практически да тестват хибридните бизнес решения. „Всичко това е проектирано да рационализира работните процеси във всяка организация, като същевременно улеснява екипите”, подчерта Петрониус Секареану, B2B регионален мениджър на Canon за Румъния и България.

Коментар